Teodora de la „Casa Iubirii”, surprinsă la brațul unui bărbat! „Hai să nu ne ferim”. Cine este tânărul misterios cu care s-a afișat bruneta

Autor: Diana Ghita

În ce ipostază a fost surprinsă Teodora

Sursa: Instagram teodora_banica_

Teodora, una dintre concurentele emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii”, se află într-o vacanță relaxantă pe litoralul românesc, de unde a postat o fotografie cu un tânăr misterios.

Cu toate că se află într-o escapadă departe de lumina reflectoarelor, Teodora nu a scăpat de atenția fanilor, care au recunoscut-o și i-au cerut să facă poze cu ei, în semn de apreciere și pentru a-și aminti cu drag întâlnirea cu concurenta de la „Casa iubirii”.

Cine este tânărul misterios cu care s-a afișat Teodora

Un moment special a fost surprins într-o fotografie pe care un fan a reușit să o facă alături de Teodora.

Vizibil emoționat și fericit, băiatul a imortalizat întâlnirea cu vedeta într-o imagine alb-negru, postată ulterior pe Instagram, însoțită de versurile melodiei „Să mor după tine”, cântată de Mariano. Versurile, care exprimă sentimente profunde și o atracție puternică, par să reflecte perfect starea de spirit a tânărului din acel moment:

„Să mor după tine nu știu cum dar rău mă faci/ Ai ceva al tău, zău îți zic că mă atragi/ A cui e vina că tu cu privirea mă atragi/ Hai să nu ne ferim, eu te plac și tu mă placi”.

Citește și: Reacția Virginiei după ce Moldo i-a dăruit Teodorei un buchet de flori: „Ai făcut asta ca să fii în rând cu ceilalți”. Cum a răspuns Moldo acestei păreri

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Teodora, încântată de gestul tânărului, a repostat fotografia pe propriul cont de Instagram. Astfel, concurenta de la „Casa iubirii” a arătat cât de mult apreciază susținerea și dragostea fanilor săi.

În compania cui a mai apărut Teodora, la malul mării

Însă aceasta nu a fost singura interacțiune de acest fel din vacanță. Teodora a mai făcut o fotografie și cu o tânără admiratoare, pe care, de asemenea a repostat-o pe Instastory.

Astfel, vacanța brunetei la mare nu a fost doar o oportunitate de relaxare, ci și un prilej de a interacționa cu cei care o susțin și o admiră. Aceasta le-a oferit amintiri de neuitat admiratorilor ei și, astfel, a consolidat legătura cu publicul său.

Acestea nu sunt singurele imagini postate de Teodora din escapada ei pe litoralul românesc, căci, de când a ajuns, tânăra a postat diverse fotografii și filmări, prin intermediul cărora le-a arătat internauților că se simte foarte bine.

Concurenta de la „Casa iubiri” a apărut atât singură, în timp ce cânta și dansa, cât și în compania mamei sale, cu care pare să se distreze pe cinste. 

Citește și: Teodora, mesaj cu subînțeles pentru Moldo? „Te ador”. Ce a postat concurenta de la „Casa iubirii” după ce tânărul a început să se apropie de ea

De asemenea, zilele trecute, prin câteva postări, Teodora a părut că vrea să-i transmită niște mesaje cu subînțeles lui Moldo, concurentul de care a început să se apropie, în „Casa iubirii”. 

„Pare primejdios, dar e așa de frumos/ Sună bine de tot, doar cerceii să-i scot/ Sună periculos de sus până jos”,  este unul dintre mesajele muzicale postate de tânără. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.