Teodora, în lacrimi după ce Robi ia o decizie radicală: "Nu merită!" Roberta și Sebastian părăsesc platoul emisiunii: "Am luat o decizie!" Ce se întâmplă duminică, 6 octombrie, în Gala Casa iubirii, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 oct 2024, 20:58

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Teodora izbucnește în plâns, iar Roberta părăsește platoul emisiunii. Ce se întâmplă cu cele două concurente?

Duminică, 6 octombrie, se anunță o ediție palpitantă a emisiunii Casa iubirii, în care tensiunile sunt la cote maxime. Telespectatorii Kanal D asistă la răsturnări de situații și ieșiri nervoase. În Gala din această săptămână, Teodora și Robi iau decizii neașteptate, iar Sebastian și Roberta părăsesc platoul emisiunii. Astfel, Andreea Mantea face un anunț care îi lasă pe toți fără cuvinte.

Citește și: Concurenții din “Casa iubirii” l-au pus la zid pe Antoni: „Nu ai transmis nimic”. Cum se apără concurentul în fața valului de reproșuri

Teodora, în lacrimi după ce Robi ia o decizie radicală

A fost o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească nici în Gala de duminică, 6 octombrie. Fanii emisiunii și concurenții emisiunii matrimoniale au parte o ediție cu adevărat incendiară, deoarece ies la iveală detalii șocante.

Lucrurile scapă de sub control în această ediție, deoarece concurenții se rezumă la replici tăioase, reproșuri și mulți nervi.

Duminică, Teodora izbucnește în lacrimi amare, după ce Robi mărturisește că nu mai vrea să fie într-o cunoaștere cu ea. Concurentul susține că bruneta nu merită ca el să lupte pentru ea, lucru care o afectează teribil.

Teodora declară că poate nu s-a maturizat suficient și încă este o fetiță care ascultă de părinți, însă, nu vrea să schimbe acest lucru.

Citește și: Tensiuni în Casa iubirii, după ce Teodora face o glumă la adresa lui Antoni. Tânărul răbufnește și o pune la zid pe concurentă: "Te-am evitat complet!" Robi intervine

Teodora: "Sincer, e o situație extrem de complicată."

Andreea Mantea: "De ce e o situație extrem de complicată?"

Teodora: "Pentru că poate chiar sunt un copil pentru el."

Robi: "Nu mai vreau să interacționez cu Teodora."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Andreea Mantea: "De ce? Spuneai că o să lupți, că nu te lași." 

Robi: "Nu mai lupt, nu merită!"

Teodora: "Da, ok. Sunt fetița mamei și a lui tati, ascult doar de părerea părinților și vreau să rămân așa. Sunt neasumată, e ok."

Roberta și Sebastian părăsesc platoul emisiunii

Frământările și frustrările acumulate în ultima perioadă o aduc pe Roberta într-o situație delicată. Concurenta ajunge la capătul puterilor.

Tânăra nu suporta să fie văzută așa de ceilalți concurenți și decide să părăsească platoul emisiunii. 

Sebastian nu suportă să o vadă așa și merge după ea. Între timp, cei doi concurenți se întorc la locurile lor, unde Roberta dezvăluie ce se întâmplă cu ea. Mai mult, Andreea Mantea face un anunț șocant pentru tineri.

Citește și: „Nu credeam că voi iubi la așa intensitate”. Sebastian, declarație de dragoste pentru Roberta în camera roșie. De ce surpriză a avut parte concurentul după gestul său

Roberta: "Știu că am ajuns într-un punct în care nu mă mai pot controla. O femeie cu frustrări devine urâtă. în momentul în care devii așa, îți vine să arunci cu puțină răutate."

Andreea Mantea: "Noi am luat o decizie!"

Rămâne de văzut cum va decurge Gala emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla cu Teodora, Robi, Roberta și Sebastian în Casa Iubirii, poți afla în ediția de duminică, 6 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.