Teodora, mărturisiri neașteptate despre Giuly și Robert! Ce a spus concurenta la scurt timp de la descalificarea celor doi îndrăgostiți

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 oct 2024, 18:02

Teodora, mărturisiri neașteptate despre Giuly și Robert!

 
Sursa: instagram.com

Teodora de la „Casa Iubirii” a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care își arată susținerea față de foștii concurenți Giuly și Robert. Despre ce este vorba?

Teodora, concurenta de la „ Casa iubirii ” de pe Kanal D, a făcut dezvăluiri neașteptate despre Giuly și Robert, după descalificarea acestora. Mesajul ei sincer de pe Instagram arată susținerea pentru cei doi îndrăgostiți și bucuria că și-au găsit fericirea împreună.

Care este mesajul Teodorei despre Giuly și Robert

Teodora a făcut dezvăluiri neașteptate despre Giuly și Robert, după ce aceștia au fost descalificați din concurs.

Aceasta a postat pe Instagram o imagine cu ea și Giuly, răspunzând astfel întrebării unui admirator care a dorit să știe dacă îi este dor de cei doi îndrăgostiți.

În postarea sa de pe Instastory, Teodora a răspuns sincer: „ DAAA! Atât Giuly, cât și Robert, sunt două persoane cu suflete extraordinare și cu mult bun simț! Mă bucur că și-au găsit fericirea împreună, afară! Încă aștept să fiu chemată la nuntăăă”.

Aceste cuvinte demonstrează susținerea pe care Teodora le-o oferă prietenilor săi, chiar și după ce aceștia au părăsit competiția în urma descalificării.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Robi a încălcat regulamentul emisiunii! „Am greșit, doamna Andreea!” Aflați ce pedeapsă va primi concurentul în Gala de duminică, 13 octombrie, de la 16:00 și 19:00

Motivul descalificării lui Giuly și Robert

Giuly și Robert au fost eliminați din „Casa iubirii” după ce s-a descoperit că au încălcat regulamentul emisiunii. Cei doi au călătorit împreună în Italia de patru ori, lucru interzis de regulile show-ului, care nu permitea întâlnirile dintre concurenți în afara orelor de filmări desfășurate în cadrul competiției. Acțiunile lor au ieșit la iveală atunci când s-a aflat despre escapadele lor în Italia, unde familia lui Giuly este stabilită de mult timp.

Din această cauză, cei doi îndrăgostiți au fost descalificați.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț pentru elevele din toată țara! Când vor fi livrați banii pe carduri?

După eliminarea lor controversată din emisiune, Giuly și Robert și-au continuat povestea de dragoste și în afara „Casei iubirii”. Cei doi au decis să plece din România pentru o perioadă, pentru a se bucura de o vacanță romantică în Italia.

De această dată, au ales Milano ca destinație, împărtășind momente speciale cu fanii lor pe Instagram. Se pare că relația lor se dezvoltă armonios, iar imaginile postate arată cât de fericiți sunt împreună.

Astfel, postarea Teodorei pe Instagram subliniază aprecierea și prietenia sinceră pe care o are pentru Giuly și Robert. Aceasta le-a transmis celor doi îndrăgostiți un mesaj cald, evidențiind calitățile lor și speranța că va fi invitată la nunta lor.

Susținerea pe care le-o oferă public arată că relațiile create în „Casa iubirii” pot trece dincolo de granițele competiției și pot deveni prietenii adevărate.

Citește și: „Îmi spui nu din start, sau vrei să mă cunoști?”: Cine este fata care i-a atras atenția lui Kiprianos în „Casa iubiri”

Această situație a captat atenția fanilor emisiunii, iar mulți dintre ei sunt curioși să vadă cum va evolua povestea de dragoste dintre Giuly și Robert în afara show-ului. Cu toate că au părăsit competiția într-un mod neașteptat, cei doi par hotărâți să continue să trăiască momente frumoase împreună, departe de ochii lumii.