Teodora, mesaj cu subînțeles pentru Moldo? „Te ador”. Ce a postat concurenta de la „Casa iubirii” după ce tânărul a început să se apropie de ea

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 aug 2024, 13:55

Teodora pare să-i transmită mesaje cu subînțeles lui Moldo

Sursa: Instagram teodora_banica_; Instagram moldo.robertt

Teodora, una dintre concurentele din emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, a ridicat multe semne de întrebare prin intermediul unor mesaje subtile postate pe rețelele sociale, care par să-l vizeze pe Moldo.

Teodora a postat două melodii, ale căror versuri par să-i fie adresate lui Moldo, colegul din „Casa iubirii” de care a început să se apropie în ultima perioadă, după ce acesta și-a încheiat cunoașterea cu Virginia.

Ce mesaje cu subînțeles a postat Teodora, pe Instagram

Cei doi concurenți au recunoscut că există o atracție reciprocă, iar relația lor pare să fie în plină dezvoltare.

Vineri, 9 august, Teodora a plecat la mare împreună cu mama sa, dar asta nu a împiedicat-o să transmită mesaje cu subînțeles. Pe plajă, ea s-a filmat în timp ce dansa pe versurile melodiei „Sună periculos,” cântată de trupa A.S.I.A., care spun: „Pare primejdios, dar e așa de frumos/ Sună bine de tot, doar cerceii să-i scot/ Sună periculos de sus până jos”. Versurile acestei melodii par să reflecte emoțiile și trăirile brunetei în legătură cu relația în devenire dintre ea și Moldo.
Mai exact, acestea sugerează o combinație de atracție și incertitudine.

Citește și: Virginia și Moldo au încheiat cunoașterea! Andreea Mantea crede că totul ar fi pornit de la Teodora. Care este, de fapt, adevăratul motiv al separării

În plus, Teodora a postat și o fotografie de pe plajă, însoțită de versurile melodiei „I Adore You,” interpretată de Arash Labaf, Hugel, și Topic: „'Cause you know, baby, I adore you, I adore you/

Can't ignore you, can't ignore you, ah/ Body-ody, my soul and that/ I'm outta control, I can't/ I adore you, I adore you, I do. ( trad. Pentru că știi, dragă, te ador, te ador/ Nu te pot ignora, nu te pot ignora, ah/ Corpul tău, sufletul meu și asta/ Sunt scăpat de sub control, nu pot/ Te ador, te ador, da, te ador )”.
Aceste versuri, pline de afecțiune și pasiune, par să evidențieze sentimentele puternice pe care concurenta le are față de tânăr.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Cum se simte Moldo în preajma Teodorei

Prin aceste mesaje muzicale, Teodora pare să transmită o combinație de entuziasm și dorință. De asemenea, respectivele mesaje sugerează că relația cu Moldo devine din ce în ce mai semnificativă pentru ea. Atmosfera de la mare și versurile alese cu grijă reflectă starea ei interioară, într-un moment în care legătura cu tânărul pare să capete tot mai multă intensitate.

Citește și: Moldo renunță la Virginia pentru Teodora?! „Parcă îmi inspiră mai mult ea” Sfatul lui Bogdan îl pune pe gânduri pe concurent

Și Moldo, la rândul lui, a lăsat impresia, în ediția de vineri, 9 august, că simte o conexiune puternică cu Teodora: „Mă simt bine în preajma ei, sunt mult mai natural.(...) De ce cu Virginia nu pot să mă deschid? Uite că am avut cu fata asta în două zile niște conversații și mă simt mult mai în largul meu”.

Surse foto/video: Instagram teodora_banica_; Instagram moldo.robertt