Teodora, mesaj emoționant pentru mama ei: „Când mă simțeam la pământ...”. Fanii au izbucnit în lacrimi

Autor: Diana Ghita

Teodora i-a transmis un mesaj înduioșător mamei sale

Sursa: Facebook Simona Bănică

Recent, Teodora, concurentă în emisiunea „Casa iubirii”, i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, care, în ediția de sâmbătă, a fost invitată în show.

Simona Bănică, mama concurentei de la „Casa iubirii”, a venit în emisiune în contextul situației tumultuoase dintre Teodora și Robi. Pe lângă faptul că femeia l-a confruntat pe tânăr, aceasta a adus, totodată, liniște în sufletul fiicei sale, prin intervenția ei.

Ce mesaj i-a transmis Teodora mamei sale

După ce mama Teodorei și-a făcut apariția pe platou, unde a stat de vorbă atât cu prezentatoarea, cât și cu concurenții, fiica ei i-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

În descrierea unei fotografii cu ele două în „Casa iubirii”, tânăra i-a mulțumit mamei sale pentru că a venit să o sprijine într-o situație atât de delicată, după despărțirea de Robi.

„Când am cea mai mare nevoie de ea, e mereu acolo pentru mine, știu că am pe umărul cui să plâng de fiecare dată! Venirea ei in casă a fost balsam pentru sufletul meu, numai simplul fapt că am strâns-o în brațe când mă simțeam la pământ, m-a ajutat să mă ridic! Te iubesc, mama mea, totul meu! Ești exemplul meu și îți mulțumesc pentru tot”

, a scris Teodora pe Instagram.

Citește și: Mama Teodorei, în lacrimi în camera roșie! Ce mărturisiri neașteptate i-a facut Andreei Mantea despre Robi: „A înjosit-o”

Postarea a strâns o grămadă de aprecieri și de comentarii din partea fanilor, care au fost cu adevărat impresionați de relația deosebită pe care o au Teodora și Simona: „Cred că de când e Casa iubirii nu am văzut un așa episod emoționant și frumos.

Am plâns odată cu voi. Ai o mamă de nota 10, un exemplu foarte bun de urmat. Această relație dintre voi am asociat-o cu relația dintre mine și mama, e fix la fel”/ „Poza mea preferată cu voi două, iubitele. Am plâns odată cu voi”/ „N-am cuvinte”. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Ce i-a spus mama Teodorei lui Robi sâmbătă în „Casa iubirii”

Teodora a trecut printr-o perioadă foarte dificilă cu Robi. Mai întâi acesta a jignit-o în Gala în care Kiprianos a intrat în emisiune, pe motiv că tânăra a mințit că nu a interacționat cu el în trecut, însă ea a făcut acest lucru întrucât a vrut să evite o ceartă cu Robi.

Ulterior, Teodora și Robi au pus punct cunoașterii, din cauză că timp de două luni și jumătate lucrurile nu au evoluat în mod semnificativ între ei, din cauza atitudinii distante a fetei.

Imediat după ce au încheiat cunoașterea, concurentul și-a îndreptat atenția către Criss, cu care a început să facă glume subtile, ceea ce i-a pus capac Teodorei, care, în ultimele zile, a izbucnit de câteva ori în lacrimi.

Având în vedere toate cele întâmplate, mama ei a decis să-l confrunte pe Robi.

Citește și: Teodora și mama ei, în lacrimi! Ce decizie neașteptată a luat concurenta din „Casa iubirii” în privința lui Robi? Tânărul nu se aștepta la asta: „Dacă nu e să fie...”

„Când vrei să cucerești o femeie nu faci niciodată lucruri de genul, pentru că nu va veni spre tine niciodată. (...) Dacă îi ofereai încredere, la momentul respectiv, ne închideai gura și nouă și ea ar fi căpătat și mai mult drag de tine.(...) Ea este un copil. Tu puteai să faci un lucru: Da, uite mă, poate ai greșit că n-ai spus, dar, uite, te voi învăța să fii un om mai asumat, pentru că tu lângă mine vei crește. Puteai să fii mai calculat. Uite, Moldo, în locul tău, sunt 100% convinsă să ar fi procedat total altfel”,  i-a spus Simona Bănică lui Robi, în ediția de sâmbătă din „Casa iubirii”.