Teodora, noua concurentă de la “Casa iubirii”, este o cunoscută tiktokeriță. Frumoasa brunetă și-a cucerit urmăritorii prin vocea și mișcările sale: „Antoni este pentru tine”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 iul 2024, 18:47

Ea este Teodora de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Teodora Bănică

Teodora Bănică este noua concurentă din ”Casa iubirii”. Tânăra atrage atenția prin frumusețea ei, dar și prin talentul său, aceasta fiind solistă în timpul liber, dar și o prezență admirată pe TikTok.

Frumoasa brunetă este din Buzău, a terminat Liceul de Arte, iar acum este studentă la Facultatea de Muzică din Brașov. Teodora s-a făcut remarcată încă din prima zi, iar susținătorii emisiunii au recunoscut-o imediat de pe TikTok.

Citește și: Francesca este noua concurentă din “Casa iubirii”. Cine sunt cei doi băieți care i-au atras atenția: „Nu cred că este tiparul meu de bărbat”

Teodora este solistă și o TikTokeriță cunoscută

Noua concurentă din ”Casa iubirii” are 21 de ani și este gata să acumuleze cât mai multe experiențe noi în cadrul show-ului matrimonial. Teodora nu este doar frumoasă, ci și talentată. 

Citește și: Catinca și-ar fi dorit să aibă un copil cu Ștefan! Postarea care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Teodora este studentă, însă în timpul liber cântă la evenimente. Se pare că tânăra a moștenit talentul artistic de la mama sa, aceasta fiind la rândul ei solistă. Pe rețelele de socializare, Teodora a postat mai multe videoclipuri în care apare cântând alături de mama ei, dar și singură, fiind îmbrăcată în costum popular.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Bruneta s-a făcut remarcată și pe TikTok, acolo unde a reușit să strângă un număr mare de urmăritori și aprecieri. Teodora este conștientă de frumusețea ei și nu se sfiește să arate asta în diversele filmulețe postate pe această platformă. Datorită popularității de pe TikTok, dar și a frumuseții sale, Teodora a îmbrățișat și job-ul de model, având diverse colaborări și ședințe foto.

Tânăra și-a dorit extrem de mult să ajungă în ”Casa iubirii”

Teodora s-a făcut remarcată și prin live-urile făcute alături de Antoni, înainte de a ști că va avea ocazia de a participa în cadrul show-ului matrimonial, dar și prin faptul că seamănă extrem de mult cu o fostă concurentă.

Citește și: Denisa, primele declarații după eliminarea din Casa iubirii! Care este cel mai mare regret al tinerei: "Din păcate..."

Cei ce o urmăresc pe Teodora pe TikTok i-au scris în repetate rânduri că ar trebui să participe la ”Casa iubirii” și că s-ar potrivi cu Patrick.

Frumoasa brunetă își încântă zilnic urmăritorii cu videoclipuri în care cântă sau în care dansează.

„Cu Patrick i-ar sta bine”/ „De ce nu te duci la ”Casa iubirii”/ „A știut Patrick ce să aștepte”/ „Antoni este pentru tine”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de internauți la una dintre postările sale.

Teodora este o prezență constantă și pe Instagram, fiind pasionată de fashion, dar și de make-up. Susținătorii emisiunii au fost surprinși în momentul în care au văzut-o pe Teodora în costum de baie, tânăra primind foarte multe aprecieri pentru felul în care arată.