Teodora și mama ei, în lacrimi! Ce decizie neașteptată a luat concurenta din „Casa iubirii” în privința lui Robi? Tânărul nu se aștepta la asta: „Dacă nu e să fie...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 oct 2024, 21:00

Teodora și mama ei s-au emoționat, în timpul discuțiilor

Sursa: Captură KANAL D

Venirea mamei Teodorei în „Casa iubirii” pare să le fi prins bine fiicei ei și lui Robi, întrucât fata s-a mai liniștit, după situația tensionată cu Robi, iar acesta a înțeles de ce Teodora a ținut atât de mult cont de părerea familiei sale, în cunoașterea cu el.

Chiar dacă mama Teodorei a adus clarificări în situația fiicei sale cu Robi, concurenta de la „Casa iubirii” nu simte să se împace cu acesta, după despărțirea survenită zilele trecute, chiar dacă el încă se declară îndrăgostit de ea.

Ce părere are Robi despre relația dintre Teodora și mama ei

Teodora a recunoscut că atât ea, cât și Robi au făcut greșeli în cunoașterea lor și a ajuns la concluzia că soarta nu îi vrea împreună, întrucât în cele două luni și jumătate de când interacționează, mai mult

au fost tensionați decât fericiți. 

Robi nu a comentat decizia fetei, dar, în schimb, s-a convins că Teodora nu a fost forțată de familia ei să fie reticentă față de el. Acesta a văzut că, de fapt, relația dintre Teodora și mama ei este una de prietenie și că sunt foarte legate una de cealaltă, iar acum a înțeles de ce tânăra a ținut atât de mult cont de părerea ei înainte de a face pași în cunoașterea cu el.

Robi: „M-a sensibilizat relația dintre ele două, sincer”.

Andreea Mantea:   „Acum o înțelegi pe Teodora?”.

Robi:   „Da”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Mama Teodorei îl confruntă pe Robi. Ce au discutat cei doi in Camera Roșie. Concurenții au rămas șocați

De ce a decis Teodora să nu se mai împace cu Robi

Însă, cu toate acestea, tânărul pare să se fi împăcat cu ideea că lucrurile nu vor mai evolua între el și Teodora.

În momentul în care Andreea Mantea l-a întrebat dacă îi pare rău pentru că nu a mai avut răbdare cu tânăra, el a spus: „Doamna Andreea, dacă nu e să fie, nu e. Ce să zic mai mult?”.  Însă, cu toate acestea, Robi a mărturisit că nu și-a pierdut sentimentele pentru Teodora.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Ulterior, Andreea Mantea a întrebat-o pe mama Teodorei: „Credeți că se vor împăca?”,  iar aceasta s-a arătat sceptică. Însă, cu toate acestea, pentru ea, cel mai important este ca fiica ei să fie fericită: „Nu știu, probabil că da, probabil că nu. Nu știu ce să zic. Îmi doresc să fie fericită. Vă dați seama că ceea ce îmi doresc eu probabil că nu va corespunde cu ceea ce își dorește Teodora”.

Citește și: Mama Teodorei, în lacrimi în camera roșie! Ce mărturisiri neașteptate i-a facut Andreei Mantea despre Robi: „A înjosit-o”

Ulterior, Teodora a dezvăluit că, în ultimul timp, începuse să aibă sentimente mai puternice pentru Robi, doar că acestea s-au stins în momentul în care el și-a îndreptat atenția către Criss: „Credeți-mă că, mai ales în situația în care am ajuns, să-mi pună cineva stop acum ar fi fost greu. Dacă nu ar fi fost să văd ceva, cu ochii mei, între el și altă fată, deci vă spun că mă duceam spre el eu”.