Teodora și Moldo, momente pline de emoție în ediția de sâmbătă, 10 august, a emisiunii “Casa Iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D! Rebecca l-a uitat pe Antoni și se ceartă cu Julia pentru Robi: „Care e problema ta? E iubitul tău?”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 aug 2024, 19:41

Teodora și Moldo în ediția de mâine, 10 august, a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Ediția de sâmbătă, 10 august, a emisiunii ”Casa Iubirii” se anunță a fi una incendiară și plină de suspans. Iată ce se va întâmpla între Moldo și Teodora, dar și motivul pentru care Rebecca și Julia au uitat de prietenie!

Răsturnări de situație în ”Casa iubirii”. După ce Virginia și Moldo au oprit cunoașterea, concurentul și-a dat seama că se simte mult mai bine în prezența Teodorei, cei doi având parte de un joculeț inedit.

Citește și: Încearcă Alexandra să-l manipuleze pe Gagea? „Alexandra, deja o joci urât” Băieții au pus tunurile pe ea

Moldo și Teodora se vor apropia din ce în ce mai mult

În ediția de mâine, 10 august, Moldo și Teodora vor sta pentru câteva clipe față în față, în timp ce se țin de mână și se privesc în ochi. Moldo va fi fermecat de Virginia, în timp ce bruneta nu-și va putea stăpâni emoțiile.

După momentul cu Moldo, Andreea Mantea îl cheamă pe Antoni în casa fetelor pentru o interacțiune similară cu Teodora, dar și cu Rebecca.

Teodora: Plânge, doamna Andreea.

Andreea Mantea: Mulțumim Teodora! Rebecca.

Citește și: Francesca nu mai suportă tonul Rebeccăi și răbufnește: „Am explodat și eu, că sunt om”

Spre surprindere și dezamăgirea lui Antoni, Rebecca refuză să se ridice de pe canapea și să se privească în ochi cu fosta ei cunoaștere.

Gestul Rebeccăi îl va lăsa pe Antoni fără cuvinte și cu un gust amar.

Rebecca: Nu, eu nu vreau. Ce sens are? Că oricum nu are niciun sens.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Fiind o ediție plină de surprize, Francesca îl va chema pe Gagea în camera roșie, totul sub privirile și spre disperarea Alexandrei.

Rebecca și Julia vor avea un schimb de replici acide

Rebecca îl va chema pe Robi în camera roșie, iar Andreea Mantea s-a gândit dacă nu cumva bruneta vrea să-l facă gelos pe Antoni. În ciuda speculațiilor, Robi și Rebecca susțin că se înțeleg și că au avut o cameră roșie destul de plăcută.

Camera roșie și cuvintele Rebeccăi nu au fost deloc pe placul Julie, între cele două izbucnind un scandal de proporții.

Andreea Mantea: Robi, ești sigur de această cameră roșie cu Rebecca, că nu te-a chemat să-l enerveze pe Antoni? Ce crezi? Ce ai simțit?

Citește și: Moldo pare s-o uite pe Virginia, întrucât se apropie de Teodora! Chiar dacă Virginia tace, Rebecca va reacționa dur. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” în ediția de vineri, 9 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Robi: Mă înțeleg binișor cu Rebecca. A fost o cameră roșie mișto. Doamne, ce privire ai Julia. Eu așa ceva n-am văzut în viața mea.

Andreea Mantea: Julia, de când te-ai întors cu Robi de la date, Rebecca și Virginia s-au îndepărtat de tine?

Julia: Eu așa am simțit. Ce mi se pare ciudat este faptul că voi două nu ați mai interacționat o lună de zile cu Robi și va apucat fix acum.

Rebecca: Dar care e problema? Care e problema? E iubitul tău?

Aici puteți vedea ce se va întâmpla mâine, 10 august, în ”Casa Iubirii”:

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.