Teodora și Robi, întâlnire cu scântei în camera roșie! „Sunt plină de nervi!” Concurenta va izbucni în lacrimi amare! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, joi, 24 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2024, 22:36

Robi si Teodora, întâlnire in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Momente dramatice în Casa iubirii! Teodora va izbucni în lacrimi după o discuție aprinsă în camera roșie! Aflați ce întorsătură neașteptată va lua relația lor, joi, 24 octombrie, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți noi dornici să își caute jumătatea, dar și multe controverse și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După ce în ediția de astăzi, Elena, noua concurentă a fost în centrul atenției deoarece unii dintre băieți și-au dorit să o cunoască mai bine și chiar să se apropie de ea, în ediția de joi, Teodora și Robi se vor întâlni în camera roșie, unde vor avea o discuție aprigă, la finalul căreia concurență va izbucni în lacrimi.

Momente dramatice în Casa iubirii! Teodora va izbucni în lacrimi după o discuție aprinsă în camera roșie

În ediția de joi, 24 octombrie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece Teodora și Robi se vor întâlni în camera roșie, care nu se va sfârși tocmai bine pentru cei doi. Deși inițial Teodora i-a spus lui Robi că își dorea să aibă o întâlnire cu el în camera roșie, aceasta se va supăra teribil în clipa în care concurentul a reînceput să o tachineze și să îl aducă în discuție pe

Patrick. La scurtă vreme de la intrarea în camera roșie, Teodora și-a dorit să plece rapid în casa fetelor, după ce Robi a deranjat-o cu afirmațiile sale ironice și cu glumele sale neadecvate.

Citește și: Ce mărturisire îi face Teodora lui Kiprianos, între patru ochi? Declarațiile la care nimeni nu se aștepta: „Sunt nesigură”

Teodora: Vai de când așteptăm această cameră! Și sunt plină de nervi! Bună, Robi!

Robi: Am făcut mișto!

Teodora: Vreau să plec!

Robi: Am făcut mișto! Stai jos!

Teodora: Cum să faci mișto? Bine, Patrick, spune!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Robi: Ai zis că așteptai camera asta roșie!

Teodora: Nu, nu mă așteptăm!

Robi: Doamne ferește!

Teodora, în lacrimi, după discuția aprinsă cu Robi în camera roșie

După ce vor încerca să poarte o conversație în camera roșie, Teodora și Robi vor ajunge din nou față în față, prin intermediul conexiunii de pe monitoare, când își vor spune replici tranșante.

Citește și: Teodora și Robi discuții aprinse de când și-a făcut apariția Kiprianos în emisiune: Teodora „Eu îl am pe omul ăsta pe Instagram și îi dădeam inimioare”

Pe de o parte, Robi va dezvălui în fața tuturor că Teodora nu își dorește o relație de fapt și acest lucru explică atitudinea ei distantă și respingătoare din ultima vreme.

Pe de altă parte, concurenta își va spune și ea punctul ei de vedere. În cele din urmă, tânăra va izbucni în lacrimi și va da de înțeles tuturor că o doare foarte mult comportamentul lui Robi.