Teodora Stoica un copil rebel: „Îmi lua telefonul și nu mă lăsa să ies din casă mult timp”. Ce pedepse îi aplica Mihai Stoica fiicei sale în copilărie

Autor: Cristina Mocanu

Teodora Stoica a vorbit despre copilăria sa în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță” 

Sursa: Captură YouTube

Teodora Stoica a vorbit despre copilăria sa și despre pedepsele pe care i le aplica Mihai Stoica în adolescență în podcastul ”Fiță cu Adiță”.

Copil rebel și îndrăzneț, Teodora Stoica și-a dezvăluit experiențele din copilărie într-un podcast captivant la ”Fiță cu Adiță”. Într-o dezvăluire emoționantă, ea vorbește despre momentele când tatăl său, Mihai Stoica, recurgea la pedepse severe, inclusiv confiscarea telefonului și restricții de ieșire din casă.

Ce pedepse îi aplica MM Stoica fiicei sale, Teodora în copilărie?

Teodora Stoica a fost prezentă în podcastul ”Fiță cu Adiță”, unde a răspuns fără ezitare întrebărilor puse de moderatorul emisiunii, Adiță Voicu.

Întrebată dacă a primit vre-o pedeapsă în copilărie, mai drastică, din partea tatălui său Mihai Stoica, managerul general al FCSB, aceasta a răspuns: “Da, îmi lua telefonul și mă pedepsea. Adică nu mă mai lăsa să ies din casă, dar mult timp, gen o lună și mă enerva atunci”.

“Tu ai fost un copil rebel?” a

continuat Adiță să o întrebe pe fiica managerului de la FCSB, iar Teodora a răspuns sinceră “Da! Ei nu m-au dat la o școală de stat, special pentru că știau că aș fi chiulit și am găsit metode. Chiuleam și la școală private. Făceam prostii oriunde. Deci, da!” “El și-a dorit din totdeauna fată, dar eu sunt băiatul pe care și-l doresc tații.
Nu am fost niciodată prințesă. Mă loveam, cădeam chestii dintr-astea.”
a continuat să spună Teodora.

“Întotdeauna te știu pe stadion pe tine”, a mai întrebat Adiță. “Mergeam pe stadioane, dinainte să merg fizic. Și la Galați mă duceau. Deci, am crescut cu fenomenul.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: „Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum ar reacționa sexy impresara dacă ar fi trădată de Ronald Gavril

Cine este Teodora Stoica

Teodora Stoica are 29 de ani și este cunoscută ca fiind fiica managerului FCSB, Mihai Stoica. Aceasta a a terminat Facultatea de Drept şi este nelipsită din birourile FCSB-ului, recunoscând că lucrează pentru clubul lui Gigi Becali.

Citește și: Cum arată iubita lui Leo de la Roșiori! Artistul se mândrește cu mama copiilor săi

Potrivit informațiilor apărute în presă, aceasta ar avea un salariu de aproximativ 4.000 de euro. Conform cancan.ro, Teodora Stoica „Este sârguincioasă, dedicată meseriei și pare să fi înțeles care sunt adevăratele valori ale vieții”