Teoria unui celebru medic estetician în privința lui Kate Middleton! Motivul pentru care Prințesa de Wales lipsește șase luni din viața publică: ”Atât durează”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 mar 2024, 13:21

Kate Middleton a fost supusă unei intervenții abdominale în luna ianuarie

Sursa: Instagram: princeandprincessofwales

Un cunoscut medic estetician a lansat o nouă teorie în ceea ce privește starea de sănătate a Prințesei de Wales, după operația suferită în luna ianuarie a acestui an.

Absența Prințesei Kate Middleton din viața publică a ridicat mai multe semne de întrebare și a lăsat loc de mai multe speculații în ceea ce privește motivul pentru care aceasta nu a mai fost văzută. Un cunoscut medici estetician susține că perioada de recuperare este una cât se poate de normală în urma unei intervenții chirurgicale.

Un cunoscut medic estetician din SUA lansează o nouă teorie în ceea ce privește absența prințesei de Wales

Potrivit informațiilor transmise de Casa Regală Britanică, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen pe data de 16 ianuarie, după care a urmat o perioadă de recuperare. Cu toate acestea, absența ei din viața publică, alături de lipsa unor comentarii precise venite din partea prinților de Wales, a alimentat speculațiile și teoriile conspirației. Această lipsă de transparență a generat o mare curiozitate în rândul publicului și a dus la răspândirea unor zvonuri și presupuneri în legătură cu starea de sănătate a ducesei de Cambridge, alimentând discuții și speculații în presa și pe platformele de socializare.

Doctor Miami, Michael Salzhauer pe numele său real, este un cunoscut medic estetician din Statele Unite ale Americii care a lansat o nouă teorie în ceea ce privește recuperarea lui Kate Middleton. Acesta a postat un videoclip, pe contul său de TikTok, în care susține că toată lumea pe internet se întreabă unde este Kate, oferind și răspunsul său.

Citește și: Probleme pentru Kate Middleton! Armata britanică a eliminat o informație importantă de pe site-ul său, imediat după ce a fost anunțată prezența acesteia la un eveniment

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimosul estetician a menționat că perioadă de recuperare este una normală, menționând că durează cel puțin șase luni ca o persoană să se refacă după o intervenție chirurgicală.

”Tot internetul se întreabă unde este Kate, dar eu știu că atât durează, cel puțin șase luni să-ți revii în urma unei proceduri estetice”, a spus medicul în postarea sa, făcută pe contul de TikTok.

@therealdrmiami

Allegedly

♬ Mia & Sebastian's Theme (from La La Land)- Piano Version- your movie soundtrack

Kate Middleton a postat prima fotografie după intervenția chirurgicală

Kate Middleton a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie emoționantă alături de cei trei copii ai săi, chiar de Ziua Mamei.

În imagine, ducesa de Cambridge apare îmbrăcată într-un mod simplu, purtând o pereche de blugi și un sacou, dar emanând un zâmbet larg și călduros. Micuții săi, prinții George, Charlotte și Louis, sunt și ei prezentați în fotografie, zâmbind bucuroși alături de mama lor.

Citește și: Charles al III-lea și-a reluat îndatoririle regale, la o lună de la diagnosticul de cancer. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut după întoarcere la Palatul Buckingham

Cu toate acestea, de la Crăciunul trecut, Kate Middleton nu a mai fost văzută în public, ceea ce a ridicat mai multe semne de întrebare în rândul fanilor săi. Acest lucru a generat speculații cu privire la starea sa de sănătate, mai ales că a fost internată timp de 13 zile după operația chirurgicală. Totuși, conform informațiilor oficiale, ducesa de Cambridge încă se află în perioada de recuperare și se așteaptă ca aceasta să își reia îndatoririle regale începând cu luna viitoare.

”Vă mulțumesc pentru urările frumoase și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Doresc tuturor o zi a mamei fericită”, a fost mesajul transmis prin intermediul fotografiei postate pe Instagram.