Teoristul din Militari S-A PREDAT! Va afla astazi daca va fi arestat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Barbatul care a terorizat cartierul bucurestean Militari afla astazi daca va fi arestat preventiv.

El s-a predat aseara, la o zi dupa incidentul armat. In tot acest timp, Politia l-a cautat, dar nu l-a gasit. Rudele sale, in schimb, au fost deja arestate. Trei  oameni a impuscat individul care a bagat spaima in tot cartierul.

O tanara de 23 de ani a ramas fara un ochi in urma incidentului! Atacatorul transmite ca nu a facut decat sa-si apere surorile: "Erau batute de mai multi barbati si o femeie.

Avea pistolul cu neletale,  a tras doua focuri sperand ca atacatorii se vor potoli si acestia s-au indreptat asupra lui violenti si atunci el a tras in plan orizontal doua, trei focuri", afirma avocata pistolarului.

De cealalta parte, martorii spun ca surorile atacatorului sunt cele care au iscat scandalul, in timp ce se aflau la coada in supermarket. In afara de tanara care si-a pierdut un ochi, doi barbati au fost raniti.


Incidentul a avut loc sambata seara, iar individul a folosit un pistol cu gloante de cauciuc. Tatal si surorile atacatorului au fost deja arestati pentru 29 de zile, dar hotararea nu este definitiva.
##VIDEO90413##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.