Andreea Mantea, momentul adevarului, la Teo Show! Iata la ce intrebari incomode a fost nevoita sa raspunda vedeta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2021, 15:05
Andreea Mantea, provocare inedita la "Teo Show"

Andreea Mantea a raspuns provocarii lansate de Bursucu si a intrat in jocul pregatit de acesta.

Dupa incheierea sezonului 2 al emisiunii "Puterea Dragostei", Andreea Mantea a decis sa se retraga de la carma show-ului si sa revina in tara, pentru a-i oferi fiului ei o copilarie frumoasa si pentru a putea fi aproape de toti cei dragi.

Prezenta in platoul "Teo Show", Andreea Mantea a recunoscut ca se simte minunat acasa, alaturi de fiul ei si intreaga sa familie, careia ii dusese dorul enorm in lunga perioada petrecuta in Turcia.

Vedeta Kanal D a dezvaluit ca se bucura de fiecare clipa si savureaza orice moment nostim alaturi de micutul David, care o surprinde in fiecare zi cu ceva.

Andreea Mantea, momentul adevarului, la Teo Show!

Andreea Mantea nu a reusit sa scape de provocarile lansate de Bursucu si a fost nevoita sa intre in jocul acestuia. Vedeta a aflat cu stupoare ca va urma o serie de intrebari incomode, la care daca va evita raspunsul va fi nevoita sa manance cateva combinatii de mancaruri mai putin obisnuite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Citeste si: Ce a făcut Andreea Mantea după ce s-a întors din Turcia? A recunoscut: "Mi-a fost dor"

Citeste si: Andreea Mantea a spus tot! De ce a renuntat sa prezinte "Puterea dragostei": "Era prea frumos!"

Intrebata de catre Bursucu ce prezentator nu are ce cauta in televiziune din punctul ei de vedere, dintre Mihai Mitoseru si Madalin Ionescu, Andreea Mantea a raspuns ferm: Mihai Mitoseru, evitand astfel sa manance din gustarile dubioase. Iata ce intrebari incomode au urmat si cum a reactionat Andreea:

 

Taguri: