Care este adevăratul motiv pentru care Bursucu NU a fost prezent in emisiunea “Teo Show”! Acesta a fost înlocuit de Mihai Mitoseru

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2021, 02:45

Bursucu nu a aparut alaturi de Teo saptamana aceasta in cadrul emisiunii Teo Show.

"Teo Show" este una dintre cele mai indragite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici vin în fața telespectatorilor cu subiecte dintre cele mai interesante, dar și cu informații de ultimă oră despre vedetele din showbiz-ul autohton.

Mare insa le-a fost mirarea telespectatorilor fideli ai emisiunii, cand saptamana aceasta, Bursucu nu si-a facut aparitia alaturi de Teo Trandafir asa cum erau obisnuiti.

In locul sau a aparut bunul lui prieten Mihai Mitoseru, care a venit sa o ajute pe Teo.

Dupa ce multi dintre fanii lui Bursucu au inceput sa se intereseze ce se intampla cu el, in editia de astazi, Teo Trandafir a spus ca dragul ei coleg de emsiune pregateste cateva surprize frumoase si filmeaza de zor, fiind extrem de ocupat. Nici bine n-a facut Teo Trandafir anuntul, ca Bursucu a intrat brusc in platou luandu-i pe toti cei prezenti prin surprindere.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

"Bine v-am regasit! Sunt sanatos pentru toti cei care ma intreaba! Pregatim niste surprize, de asta lipsesc, pentru Revelion!",

a spus Bursucu.

 

 

Taguri: