Carmen Harra, predictii pentru vremuri grele! Cat va mai dura pandemia de coronavirus?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2021, 22:05

Carmen Harra a fost prezenta la Teo Show, prin video-call si a purtat o conversatie de senzatie cu Teo si Bursucu!

Carmen Harra, predictii pentru vremuri grele! Aflata in locuinta sa de lux, din Miami, Carmen Harra a intrat in legatura cu Teo si Bursucu, prin intermediul unui apel video, pentru a vorbi despre ultimele luni extrem de dificile prin care a trecut intreaga planeta, din cauza pandemiei de coronavirus. Insa aceasta a facut si cateva precizari in ceea ce priveste perioada urmatoare.

Carmen Harra, predictii pentru vremuri grele!

Intrebata de catre Teo, ce anume ne asteapta in viitorul apropiat in legatura cu pandemia de coronavirus, Carmen Harra a facut cateva precizari importante:
"Din nefericire, problema asta mai dureaza! O sa mai dureze cateva luni, pentru ca s-a agravat si n-a mers pe drumul pe care ar fi putut, acum important este ce facem de aici incolo! Cum corectam situatia!", a spus Carmen Harra.

Citeste si: Din ce face bani Carmen Harra? Vedeta a spus totul despre veniturile ei

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citeste si: Carmen Harra a fost in moarte clinica. Declaratiile cutremuratoare

Citeste si: Carmen Harra traieste in lux si opulenta in America! Apartamentul ei, care se invarte dupa soare, este situat pe malul oceanului si iti taie respiratia

"Substratul acestui virus este cu totul altul! Sunt multe de povestit si adevarul este ca aceasta pandemie va ajunge la un sfarsit poate pana inspre primavara, definitiv, la un sfarsit, pentru ca virusul isi pierde din intensitate, nu mai are puterea pe care o avea initial! Partea proasta

sunt lucrurile care vin dupa acest virus! Transformarile care vin in lume sub aspect economic, politic, monetar! Viziunea mea este ca nu vom mai avea regi in viitor, Papa, catolicismul va avea de suferit, bancile au de suferit! Lumea se recreaza in alta directie!", a mai adaugat Carmne Harra.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.