Cei zece concurentii inca necunoscuti publicului larg, "Survivor Romania", pregatiti sa lupte in Republica Dominicana! Iata cum au fost surprinsi la aeroport inainte de decolare!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 02:30

Zece concurenti ambitiosi, inca necunoscuti publicului larg, vor raspunde provocarii uriase lansate de „Survivor Romania"

Cei zece curajosi isi vor testa limitele fizice si rezistenta psihica in cea mai dura competitie din istoria televiziunii.

Diferiti ca varsta si preocupari cotidiene, acestia sunt gata de confruntarea cu jungla Dominicana, pentru a-si testa limitele in conditii greu de imaginat omului obisnuit cu confortul modern. La start se afla cinci fete si cinci baieti cu calitati fizice de exceptie.
Iata ce stare de spirit au avut cei zece concurenti aeroport, inainte de plecare spre Republica Dominicana:

Citeste si: Raluca Badulescu si Catalin Botezatu critica sau aproba tinutele vedetelor!

Citeste si: Mary si Robert de la ''Puterea dragostei'' se CASATORESC! Cand si cum a cerut-o in casatorie!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Vedetele de la "Survivor Romania" au plecat spre Republica Dominicana! Le aeroport s-a lasat cu emotii si lacrimi Iata cum si-au luat ramas bun de la cei dragi!