Denise Iacobescu, cea mai sexy bunicuta din Romania raspunde fara perdea celor mai arzatoare intrebari

Autor: O.P.
Actualizat: 27 ian 2021, 00:00

Dacă Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din țară, mama sa se plasează cu ușurință în topul celor mai sexy mame de vedete.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, este, la 51 de ani, una dintre cele mai sexy femei din showbiz. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că Antonia de la ea a moștenit frumusețea, mama artistei a postat recent pe Instagram o fotografie  din tinerețe. Mai precis, de pe vremea când avea fix vârsta celebrei sale fiice, așa cum a precizat:

' Am postat o fotografie făcută acum 22 de ani.

Aveam exact vârsta pe care o are fiica mea acum', a consemnat Denise Iacobescu care, la 51 de ani, nu doar că nu-și arată vârsta, însă se și menține în formă prin mișcare și o atenție sporită la alimentație. Desigur, nici nu e greu să te menții activă cu trei nepoți.

Citeste si: Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

Denise Iacobescu a venit in vizita la ''Teo Show'', iar Bursucu a suspus-o unui sir de intrebari incendiare. Iata cum a raspuns cea mai sexy bunicuta din showbiz.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.