Denise Rifai, pasiune secreta! Ce sport adora sa practice indragita prezentatoare TV! Iat-o asa cum n-ati mai vazut-o pana acum!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2021, 10:20
Denise Rifai, dezvaluiri incredibile din culisele vietii sale!

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a dezvaluit la Test de vedeta, ce pasiune are pentru sport!

Denise Rifai este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai transante moderatoare TV. Are o atitudine ferma, insa cand vine vorba despre viata personala, aceasta are mai degraba o fire romantica.

Denise Rifai este o personalitate carismatica si un jurnalist cu experienta. Vedeta Kanal D a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de stiri si realizator de talk-show politic. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei politice romanesti.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate la rubrica "Test de vedeta", in cadrul emisiunii "Teo Show", Denise Rifai a facut multe marturisiri neasteptate despre cum este si in viata de zi cu zi.


Denise Rifai, dezvaluiri incredibile

Invitata de reporterul Sergiu Negotiu Piloff intr-un periplu pe strazile Bucurestiului, Denise Rifai a acceptat cu drag sa vorbeasca deschis despre cum este ea si dincolo de lumina reflectoarelor.

Mai intai Sergiu i-a lansat provocarea de a fredona cateva versuri ale unei manele si Denise Rifai nu s-a dat deloc la o parte, ci dimpotriva a demonstrat ca are si ureche muzicala.
Intrebata daca a primit vreodata amenintari in urma vreunui interviu cu un anumit personaj politic sau din alt domeniu, Denise Rifai a declarat ca nu a primit amenintari, insa a trecut si prin momente dificile cand a fost data in judecata la un moment dat.


O alta dezvaluire inedita facuta de Denise Rifai a fost aceea ca isi a suferit din dragoste, dar si faptul ca isi doreste enorm sa aiba alaturi pe cineva alaturi de care sa isi construiasca propria familie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

In cele din urma Denise l-a surprins pe Sergiu, ducandu-l la sala de kickbox, unde ea obisnuieste sa mearga frecvent pentru a face antrenamente.
"Acum o sa ma vada toata lumea! Nu stiu daca sunt buna in ceea ce fac! Ce vor zice politicienii Romaniei cand o sa vada acest material!" a spus Denise Rifai.

Nu pierdeți astăzi, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Viorel Cataramă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Controversatul om de afaceri va răspunde, în ediția din această seară a emisiunii, la o serie de întrebări incomode, menite să clarifice aspecte din viața personală și profesională a acestuia.

 

 

Taguri: