EXCLUSIV VIDEO: Imagini cu Catalin Botezatu in spital inainte de operatie! Ce spun doctorii despre tumora descoperita: are sau nu metastaze?

Autor: B.M.

Catalin Botezatu sufera chiar astazi o operatie complicata, care dureaza in jur de 5 ore.

In cadrul emisiunii Teo Show, Teo a dezvaluit ca celebrul designer nu are metastaze si ca se afla pe cele mai bune maini.

Teo a prezentat si imagini in exclusivitate cu Catalin Botezatu pe patul de spital.

"Catalin Botezatu se afla la Istanbul dar nu in vacanta, asa cum ne-a obisnuit. In timp ce noi vorbim Catalin se afla pe masa de operatii.

"Imaginile pe care dumneavoastra le vedeti acum in premiera sunt de acolo. E vorba despre o interventie chirurgicala care dureaza 5 ore.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

"Totul dupa ce in iulie i-a fost descoperita o tumoare la apendice, tumoare care i-a afectat si colonul. Este important sa stiti ca nu are metastaze, se afla pe cele mai bune maini si este tratat de profesionisti din Istanbul.

"Catalin, suntem alaturi de tine, stim ca vei fi bine pentru ca tu, intotdeauna, ai fost si ramai un luptator", a spus Teo in cadrul Teo Show.