Simina, cel mai dureros moment de cand a devenit mamica! Iata ce anume a fost cel mai dificil pentru fosta concurenta de la Puterea dragostei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2021, 14:00
Simina si Alex Zanoaga, marturisiri de senzatie din culisele familiei lor.

Fericitii parinti, Simina si Alex Zanoaga, au facut dezvaluiri inedite din culisele familiei lor.

Surprinsi la cumparaturi intr-un magazin cu articole vestimentare pentru copii, Simina si Alex Zanoaga au facut dezvaluiri inedite despre modul in care li s-a schimbat viata in bine de cand a venit pe lume micutul Dominic.

Simina si Alex Zanoaga, alaturi de fiul lor formeaza o familie extrem de unita si fericita.

Simina si sotul ei au recunoscut ca din momentul venirii pe lume a fiului lor, Dominic viata lor s-a shimbat radical, deoarece s-au dedicat trup si suflet copilului si mereu au incercat sa ii ofere tot ceea ce este mai bun,

pentru ca micutul sa creasca sanatos si l-au inconjurat cu multa dragoste si atentie, devenind centrul universului lor.

Aflati intr-un magazin de haine pentru copii, Simina si Alex au marturisit faptul ca de cand s-a nascut Dominic, amandoi se preocupa mai mult pentru vestimentati micutului si mai putin pentru tinutele lor. Simina a spus ca ori de cate ori are bani disponibili pentru cumparaturi achizitioneaza cele mai multe haine pentru fiul lor si mai putin pentru ei.


Dominic este mereu la moda si asta pentru ca la cele sase luni ale sale, baietelul celor doi indragostiti de la Puterea dragostei este mereu rasfatat din plin de parintii sai, care nu au limite atunci cand vine vorba de fericirea si bunastarea lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Simina, despre cel mai dureros moment din "cariera de mamica"!

Intrebat ce meserie i-ar placea ca Dominic sa imbratiseze peste ani, Alex Zanoaga a marturisit ca ar vrea sa il vada facad ceea ce ii place mai mult, insa tanarul tatic a recunoscut totusi ca i-ar placea ca fiul lui sa faca fotbal de performanta. Si asta pentru ca el a ratat aceasta ocazie in viata sa si i-ar placea ca fiul lui sa-i duca mai departe aceasta pasiune.

Pe de alta parte, Simina, intrebata ce este cel mai greu in meseria de parinte, aceasta a declarat ca cel mai greu si dureros moment este atunci cand micutul Dominic nu se poate odihni linistit din diverse cauze.
"Cel mai greu este atunci cand nu vrea sa doarma! Si il vad foarte obosit si cu ochii rosii si nu poate sa doarma nicum si atunci eu ma consum si incep sa ma gandesc oare ce are, daca il doare ceva! Asta e cel mai dureros cand stii ca pe copil il doare ceva!", a spus Simina.

Citeste si: Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

Citeste si: Simina se pregateste pentru bebe numarul doi? A dat mai multe indicii pe o retea de socializare