Terapia prin boluri cantatoare, METODA DE RELAXARE din Tibet VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 16:50

Sunete firave sau sunete grave, cu diferite frecvente, care ies, cu maiestrie, din mana unui portughez mutat la Bucuresti.

Joel Silva cunoaste o straveche metoda tibetana prin care, se spune ca, sufletul si corpul pot fi vindecate: Terapia bolurilor cantatoare. A venit din Tibet sa-i invete pe romani cum sa-si descopere energiile vindecatoare din corp si sa-si arunce grijile deoparte. Pentru ca, spune el, omul este sunet.

Bolurile lui Joel produc un sunet special, asa numitul sunet primordial. E nevoie de o atingere usoara cu un betisor de lemn si totul incepe sa rezoneze.
Asa se rugau si calugarii tibetani in urma cu mii de ani. Meditau doar cu ajutorul sunetelor bolurilor pentru ca acestea reprezentau armonia. Vibratiile iti intra in corp si pot vindeca insomniile, bolile sistemului nervos, dar si cele de oase, conform traditiei tibetane.

Bolurile sunt realizate din materiale pretioase si sunt extrem de scumpe. Detine arta vindecarii, dar si secretul unei vieti implinite. Joel spune ca nu banii si nici casele multe ne vor aduce fericirea.
Comoara cea mai de pret se afla in interiorul fiecaruia. E doar in suflet si trebuie sa stim cum sa o gasim si sa o scoatem la iveala. Joel s-a indragostit de Bucuresti! Ii plac oamenii, dar si orasul il atrage, mai ales ca aici a simtit o energie benefica, pozitiva. Are si un loc preferat. Va vine sa credeti? E Piata Obor.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.