Terapiile complementare pot ajuta! Stefan Pusca, omul care vindeca FARA pastile, bisturiu si tratamente costisitoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 22:00

Doamna din imagini are o poveste cutremuratoare.

Dupa un control medical amanuntit, i-a fost descoperita o tumora maligna la sanul stang. S-a operat si la o saptamana, dupa 2 sedinte cu citostatice, a apelat si la terapia bio-informationala.

 

Stefan Pusca, doctor in fizica, a fost cel care i-a deschis usa, insa numai dupa ce i-a studiat dosarul medical si a vazut diagnosticul pus de medicul curant.

 

Oamenii vin aici cu diverse probleme, in speranta ca vor mai scapa de suferinta.

Aceasta doamna are probleme cu ficatul! Sedinta nu dureaza mai mult de 5-10 minute!

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Specialistul in fizica sustine ca senzatia este una normala pentru ca astfel se elimina blocajul din zona organului bolnav.

Multi dintre cei care au apelat la Stefan Pusca spun ca si-au schimbat viata!

 

Stresat din cale afara, un medic chirurg a ajuns si el sa faca terapia prin concentrare! Asa a reusit sa scape de oboseala cronica de care suferea!

 

Cei care practica medicina complementara sustin ca tratarea pacientilor nu se face oricum. Academia de Stiinte Medicale are in vedere terapiile complementare si o comisie de specialitate studiaza aceste practici.