TERIFIANT! A murit in timp ce vorbea cu prietenii pe Skype din cauza unei supradoze cu droguri periculoase

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 18:15

Drama unui elev eminent! A murit in timp ce purta o conversatie online cu prietenii lui. Acestia au vazut cu sutopoare cum adolescentul s-a prabusit la podea.

Patrick McMullen, un adolescent in varsta de 17 ani a murit la scurt timp dupa ce s-a drogat cu Ecstasy si LSD, unele dintre cele mai periculoase substante interzise. Tanarul avea rezultate bune la invatatura si visa sa studieze la Cambridge. Patrick purta o coversatie obisnuita cu prietenii pe Skype cand, deodata acestia l-au vazut prabusindu-se la podea. Speriati, i-au anunta parintii si au trimis o ambulanta la locuinta acestuia.

Adolescentul era singur acasa in acea zi si tocmai se laudase prietenilor sai ca si-a cumparat droguri de la un dealer cunoscut. Medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul. Patrick McMullen luase 500 mg de Ecstasy si trei tablete de LSD, iar inima a cedat.

Eram patru care stateam de vorba pe Skype. Patrick ne-a spus ca luat jumatate de gram de Ecstasy si trei tablete de LSD.

A adaugat ca vrea sa isi cumpre si ketamine. La scurt timp a inceput sa vorbeasca ciudat. Ne-a spus ca drogurile sunt misto, apoi a devenit din ce in ce mai clar ca nu mai putea purta o conversatie, vorbea fara noima, pana in momentul cand s-a prabusit
”, a declarat unul dintre prietenii lui pentru Daily Mail.

Declaratiile socante nu s-au oprit, insa, aici! Se pare ca nu era pentru prima data cand adolescentul consumase droguri.

Mama lui a declarat politiei ca stia ca fiul era lua droguri. S-a rugat de el si a incercat orice ca sa-l opreasca. “ L-am rugat sa-mi promita ca nu se mai atinge de droguri. Mi-a spus ca o sa ia in continuare. Era de parere ca drogurile il ajuta sa-si mareasca capacitatea intelectuala, era increzator si spunea ca prin asta nu face decat sa fie un adolescent normal ”, a spus femeia.


Patrick McMullen

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”