TERIFIANT! A ramas desfigurata dupa ce si-a facut implant de pometi

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:02

O tanara din China a ramas mutilata pe viata dupa ce a fost de acord sa i se injecteze in obraji o substanta procurata la negru.

Xiao Lian, o chinezoaica in varsta de 28 de ani, s-a operat la o clinica fara autorizatie pe cand avea doar 17 ani. Tanara a vrut pometi mai conturati, drept urmare i s-a introdus in obraji o substanta periculoasa, retrasa demult de pe piata, in prezent interzisa, atat in China, cat si in Europa sau alte state.

Tanara era complexata de forma fetei si credea ca injectiile cu un gel special o vor ajuta sa aiba chipul la care visa.

Nu si-a permis o interventie la clinici de renume, asa ca o prietena i-a recomandat o alta, fara autorizatie, dar cu preturi pe care Xiao Lian si le putea permite. Fata voia cu tot dinadinsul sa arate bine deoarece era hostessa, iar un chip frumoas atragea multi clienti bogati.

Femeia sustine ca in primii cinci ani de la interventie, a fost fericita de rezultatul operatiei. Insa dupa acest interval fata ei s-a schimbat dramatic! Obrajii i s-au umflat, dublandu-si aproape volumul.
Chipul a continuat sa se umfle intr-un mod nenatural, spre disperarea tinerei care este in pragul depresiei. Se pare ca gelul care i-a fost introdus in pometi i s-a raspandit in tesuturile din zona, producand inflamatii.

Dupa un examen medical, s-a stabilit ca tinerei i s-a injectat o substanta folosita, demult, pentru implanturile mamare, dar care a fost interzisa si retrasa de pe piata. Desi este extrem de riscant, tot mai multe tinere nu invata din aceste lectii de viata si accepta in continuare sa se supuna unor operatii sau proceduri estetice efectuate de amatori, in clinici sau saloane

improvizate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.