TERIFIANT. Omenirea pare sa fi pierdut LUPTA contra viruslui Ebola. Boala se apropie tot mai mult de granitele tarii noastre

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Lumea intreaga este in pericol! O spun liderii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Dusmanul comun: virusul EBOLA!

Maladia se apropie tot mai mult de granitele tarii noastre. In Franta, spre exemplu, a fost descoperit un caz suspect intr-un avion care venea din Africa. E alerta maxima pe toate aeroporturile lumii, mai ales acolo unde se opereaza zboruri din zona Africii.

La Cluj, spre exemplu, mai multi studenti africani intorsi de acasa au fost atent verificati, insa, nicio suspiciune nu s-a adeverit. In Franta, pe un aeroport situat la 20 de kilometri de Paris s-a dat alarma dupa ce o femeie de 40 de ani prezenta simptome specifice virusului Ebola! Pasagera a coborat dintr-un avion Air France

care face legatura cu Guineea. Nu a mai ajuns acasa, ci in carantina!

Cazul Mariei Teresa Romero este unul infricosator, dar, in acelasi timp, plin de speranta! Femeia, asistenta intr-unul din spitalele din Madrid, a fost diagnosticata cu temutul virus, dar, pare ca are o sansa la viata! In imagini, asistenta Maria Romero este surprinsa, alaturi de o alta colega, in timp ce curata camera unui bolnav de Ebola decedat.

Poarta costume de protectie, dar cu toate acestea, femeia a contractat virusul.

La inceputul lunii octombrie, Maria Romero a fost trecuta pe lista neagra a bolnavilor de Ebola. A urmat un tratament nou, iar ultimele teste releva ca virusul ar fi disparut. Autoritatile spaniole vor sa repete testele, ca sa fie sigure ca pericolul a trecut.

Febra hemoragica Ebola are un palmares mortal. De la declansarea epidemiei, in decembrie anul trecut, au fost inregistrate peste 9000 de cazuri.

4 500 de oameni au pierdut lupta cu virusul comparat de multi cu o arma.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO124975##

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.