TEROARE la o universitate din Iasi! Un barbat a detonat o bomba intr-o sala de examen VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:06

Teroare la universitatea tehnica din Iasi dupa ce un barbat a detonat o bomba intr-o sala in care avea loc examenul de licenta.

Individul care a  intrat in sala de examen i-a amenintat pe cei prezenti ca va detona bomba pe care o avea intr-un rucsac.

 

Ceea ce a si facut la un moment dat. Nu se stie daca intentionat sau din neglijenta. Explozia nu s-a soldat cu victime, din fericire. Doar atacatorul se pare ca a fost ranit usor.

 

Imediat dupa explozie, individul a fost pus la pamant de doi dintre studentii aflati in sala de examen, dupa care au fost anuntate autoritatile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Barbatul care a detonat un material exploziv le-a spus unora dintre martorii incidentului ca este fost student al universitatii.

 

40 de studenti si 4 profesori se aflau in sala in acel moment. Toata cladirea Universitatii Alexandru Ioan Cuza din iasi a fost evacuata in urma incidentului.