TEROAREA paianjenilor mutant. Priviti ce lighioana a gasit un barbat la streasina casei!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 23:50

Se afla Europa sub amenintarea paiajenilor uriasi? Specialistii atrag atentia ca vara aceasta din cauza schimbarilor climatice majoritatea speciilor de insecte si-au dublat volumul.

Un barbat din Devon, Marea Britanie sustine ca a zarit la streasina casei sale un paianjen atat de monstruos, incat sustine ca ar fi cel mai mare ca dimensiune din Europa. Tata a trei copii, acesta a inghetat de frica cand a vazut ce lighioana si-a facut cuib la streasina casei sale.

Paianjelul ar face parte dintr-o specie obisnuita care traieste pe langa casa omului, insa in acest sezon majoritatea speciilor de insecte si-au dublat volumul din cauza schimbarilor bruste si dese de temperatura.



Specialistii au declarat ca paianjenul din imagine face parte din specia segestria florentina, in romaneste paianjenul de tub sau paianjen de pivnita si este cel mai mare paianjen ca dimensiune din speciile care traiesc pe teritoriul Europei. Muscatura acestui paianjen este dureroasa pentru om, insa nu este periculoasa. Segestria florentina se hraneste cu insectele pe care le prinde in panza de matase.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Sursa

foto: mirror.co.uk

 

Taguri: