TEROAREA viespilor ucigase! Chinezii sunt in stare sa arda toate padurile numai ca sa scape de asemenea monstrii

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 19:02

Atacurile viespilor ucigase continua in China. Autoritatile au declarat stare de urgenta, iar armata a iesit la contra-atac.

Atacurile viespilor ucigase au facut sute de victime in China! Oamenii se trezeau din senin inconjurati de un roiuri imense de viespi ucigase care muscau in carne vie, lasandu-si veninul in corpul victimelor. Ultimele stiri relatau faptul ca 30 de copii au suferit blocaje renale dupa ce au fost intepati de viespi. Pana in prezent 40 de oameni au murit in urma atacurilor provocate de roiuri de viespi ucigase.

Insectele masoara aproape 5 cm lungime, iar stupii ai o circumferinta de peste 1 m si jumatate.

Autoritatile chineze au cerut sprijinul armatei. Soldatii au misiunea de a se deplasa in paduri sau locuri unde exista stupi si sa-i arda pentru a stopa inmultirea viespilor. Pentru asta soldatii au scos armamentul de razboi! Folosesc aruncatoare de flacari pentru a incendia cuibul monstruoaselor insecte. Chinezii sunt in stare sa arda suprafete intregi de padure numai ca sa scape de viespile ucigase!

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?