Test de foc pentru Zümrüt și Serhan. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Promisiunea

Author: Diana Tilă
Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Promisiunea”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat la Kanal D, Serhat prinde din nou viață, atunci când vede că Zümrüt și-a revenit din comă.

Citește și: Cine este și câți ani are Deniz Akbaş din serialul Promisiunea! Iată cine este fostul soț al celebrei actrițe Gökçe Eyüboğlu și de ce s-au despărțit după 14 ani de căsnicie

Test de foc pentru Zümrüt și Serhan

Cu toate acestea, testul la care va fi supusă iubirea celor doi soți tocmai a început. Serhat urmează să trăiască aceeași experiență prin care a trecut Zümrüt, atunci când toată lumea credea că a acesta a murit. Mai mult, Serhat trebuie să fie mult mai atent pentru a nu o pierde pe Zümrüt.

Deniz ajunge la Suhandan într-un moment foarte dificil. Când Deniz se oferă să o ajute pe Suhandan, aceasta va trebui să înfrunte trecutul dureros. Situațiile teribile prin care a trecut Suhandan în ultima perioadă și-au pus amprenta serios pe destinul tinerei.

Serhat și Deniz fac demersuri pentru a obține custodia lui Işık. Cu toate acestea, Cihan nu are nicio intenție să renunțe la fiica lui. Războiul dintre cele două părți se intensifică.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Serhat o îmbrățișează cu dragoste pe femeia pe care o iubește, de parcă ar vrea să aline durerea lunilor petrecute fără Zümrüt dar vizita neașteptată a lui Cihan la conacul familiei Demirkan va zgudui sufletele acestora.

Citește și: Meliha, sora lui Zümrüt din serialul Promisiunea, în ipostaze tandre alături de noul ei iubit! Iată cine este carismaticul tânăr care i-a furat inima talentatei actrițe Miray Akay

Dacă va fi iubirea dintre Zümrüt și Serhan suficientă pentru a depăși situațiile teribile prin care destinul îi testează, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea” difuzat numai la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.