Testeaza paturi si are fundul asigurat pentru 4 milioane de lire! Uite ce presupune jobul ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:39

O femeie responsabila pentru testarea confortului si calitatea paturilor din cadrul unui lant hotelier are fundul asigurat pentru patru milioane de lire. Natalia Thomas poate petrece pana la opt ore pe zi dintr-un pat in altul, ea sustine ca are spatele atat de sensibil incat isi da imediat daca ceva este in neregula cu patul.

Femeia, in varsta de 39 de ani conduce o echipa care asigura calitatea a 46.000 de paturi. Natalia poarta doar un anumit tip de pantaloni din cei mai moi, astfel incat ea sa poate simti orice posibila protuberatie a unui pat, si are o grija deosebita fata de posteriorul ei, pe care il hidrateaza corespunzator si are grija sa nu poarte orice tip material.

Natalia a mai adaugata: "Calitatea patului intr-un hotel este extrem de importanta.
Imi place munca mea si nu m-as vedea facand altceva. Lucrez cu o echipa excelenta si obinuim sa testam patul sarind pe fiecare parte a lui, asta inainte de a ne intinde pe el"
.

"Chiar daca ne distram fantastic sarind pe paturi, noi ne luam munca in serios si ne asiguram ca fiecare musafi va avea parte de un somn linistit si confortabil

 

Taguri: