TESTUL care iti spune ce fel de PERSOANA esti! Tu ce faci cu SCAUNUL?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 12 oct 2020, 20:30

Te prezinti la un interviu pentru un job pe care ti-l doresti, insa dupa ce intri in camera unde urmeaza sa se desfasoare interviul, surpriza! Iti dai seama ca acolo nu este niciun scaun pentru tine! Ce faci?

1. Raman in picioare, pur si simplu.

2. Intreb persoana cu care urmeaza sa dau interviul daca imi poate oferi un scaun.

3. Ma uit in jur si daca nu gasesc vreun scaun acolo plec sa caut unul.

4. Intreb persoana cu care urmeaza sa dau interviul daca ar trebui sa merg sa-mi caut un scaun.

5. Pur si simplu imi imaginez si spun persoanei cu care urmeaza sa dau interviul ca stau intr-un scaun imaginar.



Tu nu iti vei da seaman pe moment, insa e posibil ca persoana care care urmeaza sa te intervieveze sa-ti fi pregatit aceasta situatie special pentru a afla mai multe despre tine.

Asadar, functie de raspunsul pe care l-ai ales mai sus, iata ce concluzii ar putea trage despre tine persoana care urmeaza sa te intervieveze:

1. Esti o persoana supusa, tematoare, insa receptiva la sugestii.


2. Te straduiesti sa fii o persoana care vorbeste clar si raspicat, insa se pare ca nu ai suficienta intitiativa pentru a rezolva problemele de una singura.

3. In timp ce initiativa ta este laudabila, lipsa de coordonare cu ceilalti te poate face sa pari o persoana incapatanata si necooperanta.

4. Sugerezi o solutie si o comunici celorlalti. Esti o persoana creativa si intreprinzatoare careia insa ii place in acelasi timp sa coopereze cu ceilalti, intelegand importanta lucrului in echipa.


5. Esti o persoana amuzanta si care se pricepe sa-i distreze pe cei din jur.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.