TEZELE de DOCTORAT le dau batai de cap politicienilor! Universitatea Bucuresti a luat la puricat teza Olgutei Vasilescu, primarul Craiovei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 04:40

Dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca renunta la titlul academic, acum Universitatea Bucuresti cere analizarea tezei de doctorat a Liei Olguta Vasilescu, primarul Craiovei!

Exista, se pare, suspiciuni de plagiat. Totul a inceput cand Universitatea Bucuresti s-a autoesizat si a cerut comisiei de etica sa verifice lucrarea de doctorat a Liei Olguta Vasilescu:

Comisia a solicitat un referat de expertiza privind suspiciunea de plagiat. Referatul demonstreaza existenta mai multor pasaje neatribuite conform normelor academice de catre autoarea tezei. Totodata, un capitol intreg, al saptelea, este preluat, integral, de pe internet fiind vorba de un text care nu are autor ”.

Primarul Craiovei respinge, insa, categoric, aceste acuzatii: „ Doar capitolul 7 apare cu rosu, faci link si vezi unde te duce, te duce la rezumat, la lucrarea mea de doctorat, practic, e acelasi lucru. Textul apartine aceluiasi autor! (…) Aceasta este traducerea. Sunt mii de pagini pe care le-am tradus intr-o munca asidua pentru care poate as fi meritat din partea sociologilor o recunoastere".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Colegii social democrati i-au sarit, imediat, in aparare primarului Craiovei.

Lia Olguta Vasilescu a absolvit Facultatea de Litere si Istorie a Universitatii din Craiova, specializarea Romana-Italiana, in 1997, Colegiul National de Aparare, in 2001. In 2007 a obtinut doctoratul in sociologie la Universitatea Bucuresti.

##VIDEO129229##

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.