Thalida a dat cartile pe fata! Fosta concurenta a spus tot despre adevarata relatie dintre ea si unul dintre cei mai admirati fosti concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata cum au aparut impreuna!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 nov 2019, 15:24
video Foto(4)

Thalida a fost una dintre cele mai controversate concurente din primul sezon "Puterea dragosteia"!

În vârstă de 22 de ani, Thalida nu numai că este frumoasă, dar este și talentată, ea devenind celebră în jurul vârstei de 13 ani când a participat la un festival de muzică din Focșani.
Tânăra este pasionată de muzică, cântă de la vârsta de 4 ani și a studiat actoria la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”, a făcut ASE-ul și Facultatea de Pedagogie Muzicală.

Thalida a fost una dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon "Puterea dragostei", atat de public, cat si de ceilalti concurenti din casa, datorita temperamentului ei calm.

Desi a intrat in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si intalni jumatatea, Thalida nu a reusit sa isi indeplineasca visul. Insa a incercat sa se apropie mai intai de Jador, despre care a recunoscut ca se simte atrasa fizic si mai tarziu, a declarat ca il place pe Alex Bobicioiu.

De cand a revenit acasa, Thalida se dedica trup si suflet proiectelor sale profesionale, insa nu isi neglijeaza deloc fanii din mediul virtual, carora le impartaseste tot ceea ce face.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, interzis de sexy! Iata cum si-a facut aparitia concurenta cu sanii la vedere, chiar in ziua in care Nelson Mondialul va fi musafir in casa "Puterea dragostei"! Cum a reactionat Ricardo cand a observat tinuta ei!

Citeste si: Surpriza de proportii! Nelson Modialul si sotia sa intra in casa "Puterea dragostei"! Afla cum va decurge conversatia lor cu Bianca si ce detalii uluitoare vor iesi la iveala, MIERCURI, intr-o editie incendiara de la ora 17:00, la Kanal D!


Dupa ce a aparuse de curand alaturi de Raju, intr-un videoclip al cantaretului, Thalida si-a facut aparitia alaturi de Alex Bobicioiu, un alt fost concurent de la "Puterea dragostei". Aceasta a aparut intr-o imagine alaturi de nimeni altul decat cel pe care l-a admirat mult si despre care spunea la acea vreme, ca o atrage fizic. Insa in ciuda faptului ca l-a admirat foarte mult si l-a indragit, Thalida a mentionat de aceasta data in dreptul imaginii faptul ca sunt doar buni prieteni.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.