Thalida, Ana-Maria Lintaru si Raluca Munte au facut senzatie la cununia civila a Siminei cu Alex Zanoaga! Iata ce tinute au purtat cele trei prietene ale miresei!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 ian 2020, 18:46
video Foto(9)

Simina si Alex Zanoaga si-au unit destinele astazi, in fata ofiterului starii civile.

Simina si Alex Zanoaga s-au cunoscut si s-au indragostit in casa "Puterea dragostei" si au format unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din cadrul emisiunii.

Simina si Alex Zanoaga au spus "DA"

Ceremonia a avut loc astazi, la Starea Civilă Sector 1, martori la eveniment fiind fosta concurentă de la "Puterea dragostei" Raluca Munte si George, fratele lui Alex Zanoaga.

Inainte de inceperea ceremoniei Raluca Munte i-a filmat pe cei doi miri, pentru a-i intreba daca au emotii, in cea mai importanta zi din viata lor. Daca Simina parea extrem de emotionata inainte de a spune marele "DA", Alex Zanoaga a afirmat ca nu este deloc emotionat si se preocupa sa arate impecabil la eveniment. Alaturi de Raluca Munte a mai participat la cununia celor doi indragostiti si Thalida si Ana-Maria Lintaru, care au facut furori cu tinutele lor sexy.

Citeste si: Raluca Munte, ipostaze inedite alaturi de Simina si Alex Zanoaga, chiar inainte de cununia civila! Iata cum au fost surprinsi cei doi miri, pana sa rosteasca marele "DA"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Oprică, în război cu Ella! Și-au adus acuzații dure după ce Andy a anunțat că vrea să intre în casă pentru brunetă

Citeste si: Șoc la "Puterea dragostei": Andy a vorbit cu Ella și a spus că vrea să intre în casă pentru ea! Toți concurenții au ascultat conversația


Simina si Alex Zanoaga si-au format o familie frumoasa impreuna si par mai fericiti ca oricand.
Simina este pe cale sa nasca primul lor copil, iar nunta este doar la un pas. Acestia au inceput inca de saptamana trecuta sa se pregateasca pentru cel mai important eveniment din viata lor. Simina si Alex si-au achizitionat zilele trecute rochia de mireasa, dar si a costumului de ginerica.

Simina si Alex au spus ADEVARUL despre relatia lor

''Eu nu l-am placut pe Alex la inceput pentru ca era micut si eu voiam un copil.

Si tu erai mic si credeam ca nu o sa iti doresti si tu copil ca imi doream eu.

Daca va uitati pe Youtube, cand am intrat in casa. Eu am trimis poza asta pe data de 14.01.2019. Aici era inca la hotel si i-am trimis poza prietenei mele. Am trimis poza inca de cand eram in prima zi in Istanbul, fara sa vad niciun baiat din casa si imi placea foarte mult.

Doar ca asta m-a deranjat foarte mult, ca era mic, si ma gandeam ca nu o sa isi doresca niciodata un copil cu mine sau sa se casatoreasca. Dar mi-a demonstrat ca nu e asa. 

Pentru cei care nu stiu, eu sunt insarcinata si vom avea un baietel. Eu acum am 19 saptamani'', a spus Simina in primul vlog filmat de ea si de Alex Zanoaga.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.