Thalida de la "Puterea dragostei", iubita lui Iancu sau a lui Bobicioiu? Iata ce s-a intamplat in timpul filmarilor unui clip!

Autor: D.I.

Thalida a filmat alaturi de Iancu si Bobicioiu pentru noul clip al lui Jador.

De curand, Thalida a revenit in casa "Puterea dragostei", surprinzandu-i pe toti concurentii. Insa cel mai surprins dar totodata si foarte incantat a fost nimeni altul decat Jador.

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Tensiunile dintre ea si Roxana au degenerat intr-o explozie de gesturi necontrolate! Iata cum a reactionat Bianca dupa reconstituirea facuta de Roxana in platou!

Desi tanara declarase dupa plecarea din emisiune ca ii simte lipsa lui Jador si ca regreta ca nu apucase sa il cunoasca mult mai bine, de aceasta data Thalida a dat de inteles ca nu isi doreste sa formeze un cuplu cu el. Cei doi au continuat sa fie buni prieteni si de aceea, se pare ca Jador a ales sa o distribuie in cel mai recent videoclip al lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Thalida nu este singura protagonista aleasa din casa "Puterea dragostei", alaturi de ea au mai interpretat si Bobicioiu si Iancu.

Conform povestii clipul prezinta povestea unui triunghi amoros, semn ca Jador si-a dorit sa reflecte oarecum situatia dintre el, Simina si Alex Zanoaga.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

New hit by @jador_adevarat soon... @sterp_iancu_98 @bobicioiu.alexandru Ce s'a întâmplat în spatele camerelor aflați... diseară 😜

O postare distribuită de 🎼Thalida Trofin 🎤 (@thalidatrofin) pe

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.