Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! "Incepem operatiunea-salvarea parului!" Iata cum a fost surprinsa tanara la salonul de infrumusetare!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 17:30

Thalida a fost una dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon "Puterea dragostei".

În vârstă de 22 de ani, Thalida nu numai că este frumoasă, dar este și talentată, ea devenind celebră în jurul vârstei de 13 ani când a participat la un festival de muzică din Focșani.
Tânăra este pasionată de muzică, cântă de la vârsta de 4 ani și a studiat actoria la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”, a făcut ASE-ul și Facultatea de Pedagogie Muzicală.
Thalida a fost una dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon "Puterea dragostei", atat de public, cat si de ceilalti concurenti din casa, datorita temperamentului ei calm.


Desi a intrat in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si intalni jumatatea, Thalida nu a reusit sa isi indeplineasca visul. Insa a incercat sa se apropie mai intai de Jador, despre care a recunoscut ca se simte atrasa fizic si mai tarziu, a declarat ca il place pe Alex Bobicioiu.
Inainte de intrarea in casa "Puterea draogstei", dar si in perioada petrecuta in emisiune, Thalida a trecut prin mai multe transformari ale podoabei capilare, de la brunet la negru si apoi la saten.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", atac dur la adresa unei fete din sezonul doi al emisiunii! Iata ce anume a deranjat-o atat de tare si ce anume i-a transmis!


De curand, Thalida a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare intr-un salon de infrumusetare, pentru a-si face o noua schimbare de look.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Stefania si Adelin, in ipostaze de senzatie, pe plaja! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti la mare!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.