Thalida, prima reactie dupa ce a fost eliminata din casa "Puterea dragostei"! "Am invatat sa nu am incredere la prima vedere, in persoanele din jurul meu!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut fosta concurenta!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Thalida a parasit casa "Puterea dragostei", dupa ce a fost votata de catre colegii ei spre eliminare.

Desi momentul anuntului situatiei voturilor s-a lasat mult astept din cauza incidentului iscat intre Bianca si Ricardo, in cele din urma, Andreea Mantea a anuntat cine a fost desemnat "Favoritul Saptamanii" si numele celui eliminat din "casa iubirii".


In vreme ce Roxana si Jador au fost cei mai votati concurenti ai saptamanii si au asteptat verdictul cu emotii pentru a afla care dintre ei va intra in posesia premiului de 1500 de euro, Iancu si Thalida au stat cu sufletul la gura deoarece ei au fost votati de catre colegii lor spre eliminare.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ca "Favoritul Saptamanii" este din nou Jador, care l-a protejat astfel pe Iancu de la eliminare, iar cea care a parasit casa "Puterea dragostei" a fost Thalida.
In vreme ce in grupul baietilor a fost mare bucurie ca Iancu nu a parasit competitia, in tabara fetelor s-a asternut tristetea, deoarece Thalida se imprietenise cu majoritatea colegelor sale.


Finalul Galei a fostul unul extrem de dificil si de emotionant pentru Thalida

Thalida a primit cu ochii in lacrimi vestea eliminarii din casa "Puterea dragostei", unde venise cu mare entuziasm si incredere ca isi va putea intalni jumatatea mult dorita.
Inainte de a pleca din casa, Thalida a marturisit ca isi doreste sa fie in continuare votata deoarece i-ar placea sa revina in casa iubirii la un moment dat si le-a multumim colegelor sale, in ciuda faptului ca multe dintre ele au votat-o sa plece.


"Da, m-as mai intoarce, cred ca as reveni cu forte proaspete! Plec acasa cu un bagaj marede aici! Am invatat sa nu am incredere la prima vedere in persoanele din jurul meu! Le multumesc si fetelor, ele stiu ca nu le-am gresit cu nimic niciodata si ca nu am lovit in cineva intentionat, ci doar pentru ca am auzit ca se va lovi in mine!",
a spus Thalida.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca este pusa la zid de colegii sai, iar unul dintre baieti se afla in pericol de eliminare! "Maine s-ar putea sa fie ultima ta zi aici!" Afla ce rasturnari de situatie se vor produce in casa "Puterea dragostei", LUNI, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Doru, noul concurent de la "Puterea dragostei", face furori printre fete cu masina lui decapotabila! Iata ce bolid de lux detine tanarul care le-a fascinat si pe concurentele din "casa iubirii"!

La scurt timp de la eliminarea din casa "Puterea dragostei", Thalida a tinut sa le impartaseasca sustinatorilor ei din mediul virtual primele impresii despre ceea ce a insemnat experienta traita in cadrul emisiunii si totodata sa le multumeasca tuturor pentru sprijin.

"Destin sau nu, pe 13 am fost chemata, pe 13 am parasit Istanbulul, nu degeaba sta acest numar frumos tatuat pe bratul meu, totul se intampla în viata cu un motiv. Am trait cea mai frumoasa si complexa experienta din viata mea, am primit lectii importante odata cu venirea mea aici, am întalnit oameni deosebiti, începand cu echipa de productie si pana la fiecare concurent în parte, dar mai presus de toate, am învatat SĂ LUPT.  Aici, fiecare are adevarul lui si propriile motive pentru care face un anumit lucru sau nu, eu nu judec, nu port pica nimanui si nu voi ataca niciodata pe nimeni.  Cel mai frumos premiu pe care l'am castigat în urma acestei experiente sunteti voi, oamenii care ma sustin neconditionat si m-au inteles si acceptat exact asa cum sunt, din cale afara de sensibila, onesta si pe alocuri, vulnerabila.  Sper sa îmi ramaneti alaturi si daca va doriti sa ma întorc în CASA, VOTATI-MA în continuare! Va multumesc pentru tot! VA IUBESC!", a scris Thalida pe contul ei de socializare.