Thea Haimovitz te INVATA ce masti sa-ti faci pentru a-ti pregati tenul pentru primavara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Pentru a avea o piele sanatoasa si plina de prospetime, nu ai nevoie de produse scumpe cumparate de la magazin, ci de cateva ingrediente din camara proprie.

Stiai ca mastile pe baza de cacao naturala si cafea sau zat de cafea fac minuni pentru ten? Dupa ce te-ai demachiat, poti face apid o masca naturala din ulei de masline, kefir, cacao si cafea. Lasa intre 20- 30 de minute pentru ca pielea sa-si ia ingredientele de care are nevoie, iar apoi clateste cu masca din abundenta. Efectul nu va intarzia sa apara! Tenul va fi neted, catifelat si stralucitor.

Cacao si cafeaua, combinate cu ulei de masline, cu rolul de hidratant si kefirul care echilibreaza pH-ul pielii, toate acestea vor avea un puternic efect antioxidant. Masca se potriveste oricarui tip de ten, dar mai ales pentru tenul acneic sau cu probleme.

##VIDEO104632##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.