Theo Rose a ajuns la capătul puterilor: „Privată de odihnă și liniște” Artista și-a îngrijorat fanii cu ultima postare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 oct 2023, 14:06

Theo Rose a ajuns la capătul puterilor

Sursa: Instagram- Theo Rose

Oboseala își spune cuvântul în cazul artistei Theo Rose. Cântăreața și-a îngrijorat fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare. De ce se consideră vinovată artista?

Theo Rose a publicat o fotografie în care apare lovită și la capătul puterilor. Artista și-a liniștit fanii și susține că rănile nu sunt adevărate, fotografiile făcând parte din serialul pentru care filmează în această perioadă.

Artista a ajuns la capătul puterilor

Deși rănile nu erau adevărate, Theo Rose susține că fotografiile redau starea ei actuală. Artista se simte obosită în această perioadă și susține că ea este singura vinovată pentru situația în care se află.

Cântăreața le-a promis fanilor că se va întoarce cu forțe proaspete.

Citește și: Cum au decis Theo Rose și Anghel Damian să-l crească pe micuțul Sasha „Copilul trebuie să cunoască cum este viața la țară” Artista face dezvăluiri uluitoare din viața de mămică

„Cum s-a potrivit că pozele astea reflectă starea mea din zilele astea. Obosită, privată de odihnă și liniște și puțin avariată.

Cine e vinovat? EU. Mă pun nițel pe picioare și mă-ntorc fresh”
, a scris artista într-o postare făcută pe contul personal de Instagram.

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose nu se vede mireasă „Nu mai e de mult timp scopul meu ăsta” Ce spune vedeta despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose depune foarte mult efort în această perioadă și se împarte între viața de mamă, iubită și filmări.

Pe lângă toate astea, artista și-a reluat și seria concertelor, motiv pentru care este tot timpul pe fugă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose are parte de foarte multe proiecte în această perioadă

Artista Theo Rose este extenuată din cauza filmărilor și a proiectelor muzicale din această perioadă. Tânăra mămică își face totuși timp și pentru micuțul Sasha, dar și pentru Anghel Damian.

Theo Rose se gândește cu groază la momentul în care Sasha va crește, motiv pentru care vrea să petreacă cât mai mult timp alături de el și să se bucure de orice gest pe care acesta îl face.

Citește și: Adevărul despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian: „Cu mult mai inteligent decât mine”. Ce a dezvăluit artista despre partenerul ei

Theo Rose profită la maxim de timpul petrecut cu Sasha și se consideră o mămică norocoasă. Artista este conștientă de faptul că micuțul va avea parte de o copilărie și de o viață frumoasă, având norocul să se nască într-o așa familie.

Citește și: ,,Iubirea de mamă doare”. Theo Rose, în lacrimi! Cum s-a schimbat viața artistei de când l-a născut pe micuțul Sasha

Artista susține că micuțul are atâtea lucruri bune de învățat de la ea și de la Anghel, dar și de la bunici. Theo Rose susține că părinții lui Anghel sunt oameni cu o anumită pregătire, oameni de cultură, iar părinții ei sunt niște oameni plini de viață și de bunătate.