Theo Rose a ajuns la urgențe! Clipe de panică pentru artistă! Ce a pățit copilul acesteia: „Nu știe nici Dumnezeu”

Autor: Diana Ghita

Ce a pățit micuțul Sasha

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose are, împreună cu Anghel Damian, un băiețel de doar câteva luni, pe nume Sasha, iar de când s-a născut, cei doi își iau în serios rolul de părinți.

În ultima perioadă, Sasha a luat diverse boli, ceea ce i-a dat adevărate dureri de cap lui Theo Rose, care a ajuns chiar și la spital cu micuțul.

Ce i s-a întâmplat lui Sasha

Deși poate părea un calvar pentru mulți părinți, artista a tratat foarte bine întreaga situație, fără să se lase copleșită prea mult. Însă, ceea ce a ajutat-o să treacă mai ușor peste problemele bebelușului a constat, mai ales, în faptul că Sasha nu a avut niște simptome foarte agresive.

Prima dată, băiețelul a luat salmonella, chiar în timp ce se afla, cu părinții lui, în vacanță la Dubai, ceea a luat-o cu adevărat prin surprindere, întrucât nu și-a putut da seama cum a contactat micuțul acest virus.

„De unde a adunat el salmonella nu știe nici Dumnezeu (…) Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și, după, i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos”,  a

povestit Theo Rose, pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Theo Rose a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat cunoscuta artistă și cum arată după intervenție

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De ce a ajuns Theo Rose cu Sasha la spital

Nu a mai durat mult timp de atunci, căci băiețelul a întâmpinat o altă problemă de sănătate, ajungând să facă febră de 39,5. Văzând acest lucru, mama lui nu a mai stat pe gânduri și a mers imediat cu el la urgențe.

„La o săptămână, mă trezesc cu el cu febră 39 cu 5.

Luni noapte, eram la spital, că, acum, are streptococ. Marele noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea. Nu e din ăla să bolească”,  a mai dezvăluit cântăreața.

Citește și: Cum au aflat Theo Rose și Anghel Damian că vor fi părinți! „A fost ca o glumă” Cei doi erau în vacanță, în Thailanda

Însă, cu toate acestea, nici ea, nici Anghel nu s-au lăsat foarte afectați de aceste problemele de sănătate prin care a trecut Sasha, căci sunt conștienți că cei mici, neavând imunitatea bine formată, sunt sensibili la orice virus.

„Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie”,  a

adăugat Theo Rose.

Recent, și artista s-a prezentat la doctor, însă nu din cauza unor probleme de sănătate, ci pentru a-și îndepărta alunița de pe nas, iar acum așteaptă ca zona să se vindece, pentru a se bucura de rezultat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.