Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă chiar de ziua ei de naștere: „O dorință îndeplinită”. Fanii au reacționat imediat

Autor: Diana Bostan

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit.

Sursa: Instagram: Theo Rose Official

Theo Rose își celebrează ziua de naștere într-un mod inedit. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă, iar imaginile au ajuns imediat virale.

Artista The Rose a împlinit vârsta de 27 de ani, alegând să petreacă această zi specială alături de familie și de prietenii apropiați. Cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața a lansat și o nouă piesă, iar în videoclip apare în rochie albă de mireasă.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc! Când are loc cea mai așteptată nuntă a anului

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit

Theo Rose a ales o manieră cu totul specială pentru a sărbători cea de-a 27-a aniversare, combinând două momente semnificative într-unul memorabil. Într-o zi plină de surprize, artista a îmbrăcat rochia de mireasă, dar nu, nu este vorba de nunta cu Anghel Damian, ci de despre un videoclip muzical.

Citește și: Cum a reacționat Anghel Damian atunci când a aflat că Theo Rose este însărcinată, după doar câteva luni de relație. Mărturisirile neștiute făcute de regizor: „Nu a fost nevoie de niciun cuvânt”

Sărbătoarea a fost marcată de o mică petrecere alături de familie și prieteni apropiați, dar Theo Rose nu a uitat nici de fanii săi. Într-un gest emoționant, cântăreața a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare îmbrăcată într-o rochie albă. Piesa, cu versuri pline de sentiment, pare să reflecte atât bucuria artistei, cât și un posibil angajament sentimental.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Theo Rose a împărtășit cu fanii ei emoțiile zilei, scriind pe Instagram: „MIREASĂ- Un cântec. O dorință îndeplinită. O viață așa cum mi-am dorit. Mulțumesc, Doamne! 27 de ani și tot ce am visat, realitate! Mulțumesc vouă!”

Fanii au reacționat imediat

Lansarea piesei și a videoclipului a fost însoțită de reacții entuziaste din partea fanilor, care au complimentat artista pentru alegerea originală și mesajul emoționant. „Superbă, bravo!”/„Ce frumos! Felicitări! La mulți ani binecuvântați în continuare!”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de fani.

Citește și: Cine a făcut primul pas în relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „I-a fost foarte frică”. Gestul neașteptat al artistei când a aflat că Anghel Damian o place

Fanii artistei Theo Rose sunt extrem de entuziasmați de apariția artistei în rochie de mireasă și așteaptă cu nerăbdare să o vadă în această ipostază și în viața reală. Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, care durează de patru ani și este consolidată de prezența micuțului Sasha, a fost admirată de mulți, iar rochia de mireasă purtată în videoclipul său a stârnit speculații și așteptări în rândul fanilor. Aceștia sunt dornici să vadă dacă îndrăgita artistă va face pasul cel mare și în viața reală, transformând visul în realitate alături de partenerul ei și fiul lor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.