Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă! Imagini spectaculoase cu fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 sep 2021, 20:03
Theo Rose, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Theo Rose le-a făcut o adevărată surpriză prietenilor de pe instagram în momentul în care a apărut îmbrăcată în rochie de mireasă. Care este adevărul despre imaginile postate în mediul online?

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, iar acum, vedeta a stârnit controverse după ce a îmbrăcat rochia de mireasă și a postat imaginile cu ea pe instagram. Dacă mulți s-ar fi gândit că se pregătește să facă marele pas, ei bine, un singur detaliu i-a pus pe gânduri pe prietenii virtuali ai vedetei. Despre ce este vorba?

Cum arată Theo Rose în rochie de mireasă? 

Theo Rose și iubitul ei au o relație serioasă, dar încă nu se gândesc la căsătorie, ci își doresc ca lucrurile să vină de la sine, la momentul potrivit. Cu toate acestea, vedeta nu s-a ferit să îmbrace rochia de mireasă, însă nu pentru a merge în fața altarului, ci pentru un nou videoclip. Theo Rose a apărut la brațul lui Bogdan de la Ploiești, în rochie albă, iar imaginile au stârnit un val de comentarii.

S-a scris multă vreme că între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești ar exista mai mult decât o relație profesională, iar cei doi au alimentat zvonurile afișându-se tot mai des împreună. Ulterior, în momentul în care lucrurile au început să scape de sub control și relația pe care vedeta o are cu iubitul ei să aibă de suferit, Theo Rose a precizat că nu formează un cuplu cu Bogdan de la Ploiești și că îi leagă doar o frumoasă prietenie, pe lângă colaborarea muzicală.

Citeste si: Sigur nu te așteptai la asta! Ce facultate a absolvit Theo Rose? Puțini știu asta!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Theo Rose a îmbrăcat acum rochia de mireasă, iar prietenii virtuali au fost încântați să o vadă într-o astfel de ipostază. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a purtat rochia albă pentru filmările unui videoclip care urmează să fie lansat, iar ținuta i s-a potrivit de minune.

A optat pentru o rochie care să îi pună în evidență silueta subțire.

Theo Rose a fost concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, i-a impresionat de multe ori pe jurați cu alegerile ei vestimentare și a fost pe punctul de a câștiga marele premiu. Cântăreața a ajuns până în marea finală, dar în cele din urmă, Alexandra Ungureanu a fost desemnată cea mai stilată femeie din România și a primit premiul cel mare. 

Citeste si: Ce face Theo Rose cu banii pe care îi câștigă din muzică? Vedeta are planuri mari: „Strâng bani să...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.