Theo Rose a ingenunchiat juratii si publicul cu momentul ei din Semifinala! Nicio concurenta de pana acum nu a starnit emotie pana la lacrimi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 dec 2020, 12:41
Theo Rose a facut show in Semifinala
Sursa: Captură KANAL D

Theo Rose a facut spectacol in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Theo Rose, moment de senzatie la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Cristina Siscanu, atac fara precedent la adresa juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu am venit aici sa va bateti voi joc de mine!" Cum a rabufnit concurenta

Theo Rose este un artist complet si in Semifinala "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a intrecut pe sine cu momentul deosebit de emotionant.

Insasi, cantareata in varsta de 23 de ani a marturisit ca a muncit foarte mult la acest moment alaturi de coregraful emisiunii care s-a tinut de capul ei si a reusit sa scoata ce-i mai bun din ea. Chhady a fost cel care a ajutat-o pe Theo Rose sa straneasca lacrimi de emotie in timpul Semifinalei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Uite ca Dumnezeu a hotarat ca e locul meu aici si ca de aici e momentul sa inceapa totul pentru mine.
Sunt recunoascatoare pentru tot! Si drept recunostinta am pregatit pentru voi un moment superb, pentru care am muncit muuult", a declarat Theo inaintea inceperii Semifinalei.

Theo Rose a avut un moment de exceptie in Semifinala

Citeste si: Semifinala "Bravo, ai stil! Celebrities" cu hohote de plans! Cine merge mai departe in Marea Finala

Si mai mult, nicio concurenta nu a avut ce sa comenteze negativ la adresa ei. Alexandra Ungureanu a avut numai cuvinte de lauda si chiar daca a subliniat ca se mai putea face ceva in ce priveste tinuta, intreg pachetul a fost sublim. In fata juratilor, Theo a facut fata cu brio.

Catalin Botezatu chiar a subliniat ca Theo este singura care a avut tinuta si atitudinea de pe podiumul acelui mare show international cu ingeri pe care tot mapamondul il stie.