Theo Rose a născut! Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii

Author: Diana Tilă
Actualizat: 14 mar 2024, 02:00

Theo Rose a adus pe lume primul său copil. Iată primele declarații ale artistei în calitate de mamă.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc, de aproape un an de zile, o frumoasă poveste de iubire, iar acum cei doi au devenit părinți pentru prima data. Artista a adus pe lume un băiețel, miercuri, 14 iunie. Ce nume au ales cei doi pentru micuț?

Citește și: Cine va boteza copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Îl așteptăm cu bucurie”. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară în câteva zile

Theo Rose a născut! Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii

Astăzi, 14 iunie, Theo Rose l-a adus pe lume pe băiețelul ei și al lui Anghel Damian.  Artista în vârstă de 25 de ani și-a născut copilul la o clinică privată din Capitală.

Cântăreața a ajuns la clinică în jurul orei 06:00 împreună cu Anghel Damian.

Acesta a fost lângă artistă, la fiecare pas. Nu a scăpat-o din ochi, a cărat bagajul pentru maternitate și a fost constant alături de Theo Rose. 

Așa cum a promis, imediat ce a putut, artista și-a anunțat imediat urmăritorii din mediul online că a devenit mamă. Theo Rose este una dintre cele mai talentate și mai îndrăgite artiste din România. Artista are mii de fani pe rețelele sociale, pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa.   

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: ”Mi s-a spus că trebuie să iau în calcul” Vestea neașteptată pe care Theo Rose a primit-o de la medic, cu doar câteva săptămâni înainte să nască

" E aici! Îl țin în brațe! E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Ma refac puțin și vă povestesc.

Doamne ajută!", a fost prima declarație a artistei după ce a născut.

Ce nume au ales Theo Rose și Anghel Damian pentru băiețelul lor?

În urmă cu câteva luni, Theo Rose a dezvăluit numele pe care îl va purta copilul ei și al lui Anghel Damian. Inițial, Theo Rose a spus care va fi unul dintre cele două nume, după care l-a făcut public și pe cel de-al doilea.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a spus Theo.

Citește și: Theo Rose a vorbit public despre ultimele experiențe din viața sa: „Când îl calc pe coadă, îmi arată el mie”. Cu ce probleme se confruntă artista, în ultimul trimestru de sarcină