Theo Rose a vorbit public despre ultimele experiențe din viața sa: „Când îl calc pe coadă, îmi arată el mie”. Cu ce probleme se confruntă artista, în ultimul trimestru de sarcină

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 apr 2023, 14:27

Artista s-a confruntat cu unele probleme care nu i-au mai permis să doarmă

Sursa: Instagram

Theo Rose mai are puțin și va naște, iar acest lucru o bucură extrem de mult, deoarece este foarte nerăbdătoare, pentru a-și cunoaște fiul. Cu toate acestea, ultimele luni de sarcină aduc unele probleme cu care artista trebuie să se acomodeze.

Theo Rose a intrat, deja, în a șaptea lună de sarcină și urmează să își aducă pe lume copilul, în doar câteva săptămâni. Deoarece burtica de gravidă este foarte vizibilă și este încântată de modul în care arată, deoarece a luat câteva kilograme în greutate, a decis să facă o ședință foto mai atipică.

Theo Rose, ședință foto îndrăzneață cu burtica de gravidă

Artista a recunoscut, în mediul online, faptul că și-a dorit foarte mult această ședință foto, dar nu a vrut să aibă parte de una clasică, deoarece nu se regăsea în stilul respectiv.

Prin urmare, aceasta s-a regăsit mai mult în stilul excentric, deoarece nu se declară o persoană feminină și nu a vrut să nu se recunoască în unele poze care ar fi fost făcute într-o ipostază care nu o avantajează.

Citește și: „Nu mă așteptam să se întâmple chiar așa”. Theo Rose, luată pe nepregătite de problemele pe care le întâmpină în luna a șaptea de sarcină

După ședința foto, artista s-a confruntat cu unele probleme care nu i-au mai permis să doarmă. Pe contul său de Instagram, Theo Rose, a povestit faptul că bebelușul a început să se agite încă din toiul nopții, iar aceasta a fost nevoită să se trezească extrem de devreme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Theo Rose începe să nu se mai poată odihni nopțile

Nu a mai putut să adoarmă, motiv pentru care, oboseala s-a strâns destul de mult pe parcursul zilei, dar, făcând haz de necaz, așa cum i-a obișnuit pe fanii ei, a spus că totul este o pedeapsă dată de către propriul copil, pentru că s-a agitat la ședința foto.

Cu toate acestea, solista este convinsă de faptul că, odată ce micuțul se va naște, se vor înțelege de minune și vor avea parte de o relație bazată pe multă iubire, așa cum și este normal.

Eu mi-am început ziua de azi noapte, de la trei. Începe să mă pregătească, e de bine, foarte frumos, deja mă pregătesc de cină, ce să vă zic.

Citește și: Mesajul controversat postat de Theo Rose în mediul online, în a treia zi de Paște. Vedeta și-a pus fanii pe gânduri: ”Nu tu ai vrut succes?” Ce a vrut, de fapt, artista să transmită

Cred că ieri, la ședința foto, l-am cam enervat. M-am propus toată pe acolo, cu tensiunea mică, cu urechile înfundate, figuri. Cred că a zis copilul meu «stai, că vezi tu diseară!» și mi-a arătat el mie.

Dar am eu o vagă bănuială că asta o să fie relația noastră și după ce o să ne cunoaștem. Dragoste, liniște, că nu m-a deranjat cu nimic copilul meu până acum, dar cred că, atunci când îl calc pe coadă, îmi arată el mie și, bineînțeles, și eu lui, la rândul meu, că n-ai ce să faci. Trebuie să știe de mamă”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.