Theo Rose, apariție de senzație! Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare. Fanii nu au recunoscut-o

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 sep 2022, 06:25

Theo Rose, apariție de senzație! Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare. Fanii nu au recunoscut-o

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose, apariție de senzație în mediul online. Fanii n-au recunoscut-o! Cum s-a afișat vedeta pe internet?

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului de la noi, iar colaborările cu artiști celebri i-au adus notorietatea în industria muzicală. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” este o fire dezinvoltă și nu se teme să facă schimbări majore de look. Cum s-a afișat Theo Rose pe rețelele de socializare? Fanii nu au recunoscut-o.

Theo Rose, schimbare majoră de look?

Theo Rose este bine cunoscută drept tânăra cântăreață cu părul lung care face senzație cu vocea ei la orice petrecere. Însă, vedeta a șocat pe toată lumea, după ce a apărut în mediul online cu o frizură atipică. Se pare că artista a simțit nevoia de o schimbare radicală de look. Nu s-a tuns, însă a vrut să vadă cum îi stă cu breton.

Fanii au rămas surprinși la vederea noii ei frizuri, semn că îi stă foarte bine cu breton.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose este adepta schimbărilor radicale. În urmă cu câteva luni, artista s-a afișat pe rețelele de socializare cu o tunsoare bob scurt și cu culoarea brunet la păr, însă era vorba doar despre o perucă.

Citeste si: Theo Rose nici nu voia sa auda de Bravo, ai stil! Celebrities! Cum a ajuns, totusi, cantareata sa participe la cel mai tare reality fashion-show

Susținătorii ei au fost la fel de surprinși când au văzut-o, și nici nu și-au dat seama că este ea, însă nu au putut să nu remarce cât de bine îi stă cu o astfel de schimbare de look.

Pentru că în primă fază toată lumea a crezut că schimbarea de look a fost reală, Theo a ținut să explice că nu s-a decis să se tundă sau să se vopsească vreodată așa, însă pentru că îi place cum îi stă, este tentată să apeleze mai des la astfel de peruci.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și-a surprins din nou urmăritorii cu schimbarea pe care și-a făcut-o. Iar complimentele nu au întârziat să apară.

Citeste si: Cine este iubitul lui Theo Rose! Putina lumea stie ca are un tata celebru

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.