Theo Rose, asa cum nu ai vazut-o pana acum! Pe ce va miza frumoasa cantareata in Marea Finala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 10:45
Theo Rose, ultimele declaratii inaintea Marii Finale

Momentul lui Theo Rose va surprinde atat frumusetea cat si sensibilitatea artistei, doua atuuri ale ei care vor cuceri publicul, cu siguranta.

Cat de mult te-ai schimbat de la inceputul competitiei si pana acum?

Theo Rose: "Nu m-am schimbat pe interior prea mult, dar am inteles ca nu pot schimba eu oamenii si ca nu le pot rezolva problemele. Ca nu asta este datoria mea. Eu trebuie sa incep schimbarea de la mine, ingrijindu-ma de ce transmit. Stilistic, in schimb, da, m-am schimbat mult.

Am invatat enorm de multe lucruri si, clar, ies foarte castigata din aceasta competitie."

Credeai ca o sa o sa ajungi in  Marea Finala?

Theo Rose: "Eu am tot verbalizat ideea de a ajunge in finala si de ce nu, de a castiga, insa nu cred ca m-am crezut pe cuvant. Insa faptul ca am ajuns pana aici inseamna extraordinar de mult pentru mine.

Nu stiu daca din punct de vedere stilistic corespund cerintelor unei finale de o asemenea anvergura, dar chiar si faptul ca am corespuns ca om, ca suflet, cerintelor celor de acasa, inseamna si mai mult pentru mine."

Cum va arata tinuta lui Theo Rose in Marea Finala

Citeste si: Andreea Tonciu, spectacol total in Marea Finala:" Nimeni nu se va astepta sa abordez un astfel de concept, va fi o surpriza"

Cum te pregatesti pentru marele show?  Ai emotii? Cum vei gestiona totul? 

Theo Rose: "Imi doresc un singur lucru. Sa pot veni cu un moment demn de Marea Finala. Am muncit extrem de mult in aceasta competitie si am avut momente bune, insa cel din finala trebuie sa fie apogeul si sper din suflet sa reusesc sa transmit ce imi doresc."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Da-ne o idee despre tinuta ta. Care va fi elementul wow, cel pe care mizezi cel mai mult?

Theo Rose: "M-am gandit ca in Finala sa apar asa cum ma vad eu frumoasa. Sa fie simplu, dar fin si sa contureze prin culoare si forma tot ce am reusit sa prezint ca stare si caracter pe parcursul emisiunii."

Ce va face Theo Rose cu banii daca va castiga Marele Premiu

Citeste si: Alexandra Ungureanu, ultimele declaratii inaintea Marii Finale:"Tinuta mea este un vis pe care il aveam de multa vreme"

Daca vei castiga, ce vei face cu Marele Premiu?

Theo Rose: "Asta e cea mai mica problema. Glumesc! Banuiesc ca as cauta sa ii inmultesc. Voi investi in muzica, videoclipuri si tot ce tine de imagine. Nu prea cheltuiesc nechibzuit. Macar atat!"

Cui ii multumesti pentru toata sustinerea? Sunt luni intregi de filmare, stres, oboseala...

Theo Rose: "Vreau sa incep cu echipa Kanal D, care ne-a sprijinit permanent pe parcursul competitiei. Am gasit intelegere, empatie si caldura  in mijlocul lor si ma bucur ca i-am cunoscut! Mai apoi, datorez multe iubitului, familiei si echipei mele, prietenilor si celor de acasa, care ma urmaresc pe retelele de socializare si ma sustin! Va iubesc!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.