Theo Rose, dezvăluiri inedite din viața de iubită și mamă: ”Asta mă ajută să rămân cu mințile întregi” Ce s-a întâmplat cu artista în această dimineață

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 oct 2023, 15:14

Theo Rose, dezvăluiri din viața sa

Sursa: Instagram- Theo Rose

Artista Theo Rose este o mămică ocupată. Între concerte, filmări și micuțul Sasha, cântăreața își găsește timp și pentru treburile casnice.

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor cum a arătat dimineața ei. Artista nu dă înapoi atunci când vine vorba de treburi în casă. Cântăreața și-a început ziua făcând curat în casă.

Artista Theo Rose adoră treburile casnice

Deși este extrem de ocupată cu viața de artistă și cu cea de mămică, Theo Rose reușește să găsească un echilibru și le-a dezvăluit fanilor ce o menține cu picioarele pe pământ și cu mintea limpede.

Dacă unii se așteptau ca artista să primească ajutor în ceea ce privește întreținerea casei, vedeta nu spune nu treburilor casnice.

Citește și: “Nu a dat în mine, dar nu aveam voie să port topuri” Theo Rose, mesaj de conștientizare pentru toate femeile din România

Theo Rose se împarte între casă și concerte, fiind mai mult pe drumuri. Vedeta a mărturisit că a avut parte de seară de duminică relaxantă, în care s-a odihnit așa cum trebuie, fiind gata pentru o nouă săptămână de foc.

Artista le-a povestit fanilor că s-a trezit plină de energie, așa că s-a apucat de curățenie.

”Astăzi sunt veselă pentru că m-am odihnit aseară și când m-a trezit de dimineață, am făcut și eu niște treabă prin casă. Mie îmi place când mai fac și treburi de femei normale că asta mă ajută să rămân cu mințile întregi. Am băgat și eu la spălat, am întins rufele, am dat cu aspiratorul, am schimbat lenjeriile, am schimbat nisipul la pisică, am spălat vasele.

Parcă m-am răcorit așa”, a dezvăluit artista într-un video, postat pe contul său personal de Instagram, în secțiunea Instastory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose nu se mai vede mireasă

Sinceră cum ne-a obișnuit, Theo Rose a dezvăluit faptul că nu se mai vede mireasă și exclude posibilitatea unei nunți în viitorul apropiat. Pentru artistă nu o petrecere este importantă, ci faptul că ea și Anghel se iubesc, iar băiețelul lor este sănătos și fericit.

Citește și: La câteva luni după ce a născut, Theo Rose are o mare dorință: „Astea-s lucrurile”. Artista se străduiește din răsputeri pentru a-și îndeplini scopurile

Cântăreața se vede nevasta lui Anghel Damian, dar nu s-ar mai vedea într-o rochie albă de mireasă sau organizând vreo petrecere cu fast. Artista a glumit și susține că a văzut prea multe mirese stresate la evenimente, astfel încât să-și mai dorească și ea acest lucru.

„Mă văd nevastă, mă văd soția lui Anghel, dar nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă. Am cântat la atâtea nunți și am văzut atâtea mirese stresate, că nu mai e de mult timp scopul meu ăsta și cred că dacă se va întâmpla pasul ăsta, îl vom

face tot într-o discreție și într-un cerc restrâns. Înțeleg cumva că ăsta este visul multora dintre femei și mi se pare frumos să iau parte la un astfel de lucru e minunat, dar eu să fiu mireasă nu știu…",  a spus Theo Rose în cadrul  podcastului Ilincăi Vandici.