Theo Rose, dezvăluiri surprinzătoare despre Anghel Damian „Avem momentele noastre zilnic” Cum este Anghel Damian în postura de tătic?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 16 ian 2024, 16:39

Theo Rose și Anghel Damian

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian au împreună un băiețel minunat, micuțul Sasha. Acesta îi ocupă artistei o mare parte din timp, însă are parte de tot sprijinul din partea lui Anghel Damian.

Artista Theo Rose a făcut o serie de dezvăluiri senzaționale despre Anghel Damian. Deși este o persoană discretă, Anghel Damian este extrem de implicat în creșterea micuțului Sasha.

Anghel Damian îi cântă în fiecare zi micuțului Sasha

Deși mulți l-au acuzat pe Anghel Damian de faptul că nu-și arată dragostea față de Theo Rose și că este absent, regizorul este un tătic devotat și iubitor.

Theo Rose a dezvăluit ce face cu Anghel Damian în fiecare zi.

Citește și: Connect-R o vrea pe Theo Rose! Cântărețul i-a făcut o propunere uluitoare lui Theo: „Nu mai pot, vreau...”

Anghel Damian este fan karaoke, iar el și iubita lui îi cântă micuțului Sasha în fiecare zi, fiind una dintre plăcerile celui mic și ceea ce-l liniștește înainte de somn.

Citește și: Cum arăta mama lui Theo Rose în tinerețe. Artista a moștenit frumusețea de la ea| Foto

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Îi mai cânt, îi mai cânt, avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe tv. Și eu și taică-su îi cântăm, dar seara adormim în liniște, stingem tot și stăm amândoi, îl mângâi pe cap și adoarme așa… E minunată perioada asta”,   a

povestit Theo Rose, pentru  FANATIK.

Theo Rose se bucură din plin de această perioadă

Deși este extrem de ocupată după reluarea filmărilor și a cântărilor, Theo Rose petrece extrem de mult timp cu micuțul ei. Artista se consideră o mamă norocoasă, iar micuțul Sasha este un copil ce nu i-a dat mari bătăi de cap.

Citește și: „În fiecare zi se întâmplă accidente. Îmi este și frică” Theo Rose, momente de panică în trafic. Ce se întâmplă cu artista

Artista susține că micuțul Sasha a crescut foarte mult și a început să gângurească. Theo Rose s-a confruntat cu probleme de anxietate, însă micuțul Sasha este cel care a făcut-o să uite de orice problemă.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care fiul lui Theo Rose nu este trecut pe numele lui Anghel Damian! Ce dezvăluiri a făcut vedeta: „Înțeleg că este o procedură standard”

„Copilul crește, a crescut foarte mult. E un copil înalt. Noi deja îl îmbrăcăm cu hăinuțe de copil de patru luni. I s-au mai definit trăsăturile. E un copil super. E foarte cuminte. Suntem foarte norocoși.

Nu e deloc pretențios, e vesel, a început să gângurească, e o atmosferă foarte frumoasă în casă și totul datorită lui”,   a

mai declarat Theo Rose, pentru  FANATIK.