Theo Rosé, fotografia care i-a adus peste 100.000 de like-uri pe Instagram: “Cam doamna…”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 08 oct 2021, 17:09

Theo Rose, a dat lovitura

 

Sursa: Facebook

Theo Rose a dat din nou lovitura, artista și-a surprins fanii cu o fotografie de zile mari. Cântăreața a reușit să adune peste 100.000 de like-uri în doar câteva ore.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Artista se bucură de un real succes după ce s-a lansat în muzica de petrecere, aceasta este chemată la diferite evenimente unde își încântă publicul cu vocea ei de aur. Recent, frumoasa șatenă și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine de zile mari, care i-a lăsat mască.

Theo Rosé, fotografia care i-a Adus peste 100.000 de like-URI pe Instagram: “Cam doamna…

Theo Rose și-a câștigat notorietatea după ce a participat la show-ul ”Bravo, ai stil” Celebrities”, unde a reușit să ajungă în finală, fiind la un singur pas de a îmbrățișa marele premiu. Artista a scos mai multe piese care au fost pe gustul publicului și care au lansat-o în topurile muzicale, fiind cele mai ascultate melodii ale momentului.

Theo a intrat foarte repede la sufletul publicului, și asta datorită talentului cu care s-a născut, vocea ei fiind inconfundabilă.

Recent, artista a postat pe pagina de Instagram o fotografie care a strâns peste 100.000 de like-uri în doar câteva ore. Urmăritorii au rămas mască la vederea imaginii, iar comentariile nu au întârziat să apară.

”Traiasca faamilia ta “dā nu esti bomba” 😱🤭❤️/ Așa frumoasă?♥️♥️/ Deci lesin dupa tineee femeeieee😮❤️😍❤️😍😍/❤️❤️❤️cea mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit la fotografia care a stârnit atâta interes.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Theo Rose, imagini inedite din copilărie. Cum arăta vedeta când era mică? Fanii au rămas fără cuvinte

Theo Rose s-a afișat într-o rochie extem de sexy care i-a evidențiat trupul bine lucrat. Rochia de culoare neagră, cu un decupaj de pe spate până pe picior, a surprins pe toată lumea, mai ales că, vedeta oscilează între mai multe stiluri vestimentare, de această dată a optat pentru o țunută elegantă.

”Cam doamnă azi🌹 ”, a scris Theo Rose în dreptul fotografiei.

Artista este foarte activă pe Instagram, unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Recent, Theo a trecut din nou prin infecția cu COVID-19, însă se simte mult mai bine.

Citeste si: Theo Rose, infectată DIN NOU cu COVID-19! Cântăreața a făcut mai multe teste care au ieșit pozitive

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.